Muhammed Gümüşkaya sürprizi! Yeni hoca gelmeden karar verildi bile

Muhammed Gümüşkaya'nın akıbeti belli oldu. Fenerbahçe, ara transfer döneminde Giresunspor'a kiraladığı Muhammed Gümüşkaya'yla ilgili nihai kararını verdi. Genç futbolcu, Karadeniz ekibinde sergilediği futbolla beğeni kazanmıştı.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de bu sezon parlayan genç isimlerden biri de Muhammed Gümüşkaya idi. Sezonun ilk yarısında Vitor Pereira'dan aldığı şansları iyi değerlendiren Muhammed Gümüşkaya, ara transfer döneminde Giresunspor'un yolunu tutmuştu.

FENERBAHÇE'DEN MUHAMMED GÜMÜŞKAYA KARARI

6 aylığına kiralandığı Giresunspor'da formuyla dikkat çeken ve iyi bir performans sergileyen Muhammed Gümüşkaya'nın akıbeti de netleşti. Fenerbahçe, Giresunspor da dahil Süper Lig'den birçok talibi olan 21 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya'yı gelecek sezon takımda tutma kararı aldı.

GELECEK SEZON ROTASYONDA DÜŞÜNÜLÜYOR

Son dönemde genç futbolculara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Muhammed Gümüşkaya'nın gelecek sezon rotasyonda düşünüldüğü ve yeni teknik heyetin de onay vermesi halinde kesinlikle kadroda bulundurulacağı bildirildi.

4 YILLIK YENİ SÖZLEŞME İMZALANMIŞTI

Giresunspor formasıyla ligin ikinci yarısında 12 maça çıkan Muhammed Gümüşkaya 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe, 17 Mart 2022 tarihinde 21 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

aksam.com.tr