Muhammed Gümüşkaya için sürpriz karar! Fenerbahçeliler isyandaydı

Muhammed Gümüşkaya, Jorge Jesus'un aklını çeldi! Jesus'un ilk raporundaki ''yeniden kiralansın'' raporu Fenerbahçeli taraftarları şaşırtan Muhammed Gümüşkaya'da işler tersine döndü. Jorge Jesus'tan geçer not alan genç oyuncu için yeniden kiralanma formülünün askıya alındığı öğrenildi.

aksam.com.tr

Geçen sezon Vitor Pereira ile çıkış yakalayan ve Fenerbahçe'nin geçtiğimiz ağustos ayında UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında Finlandiya ekibi HJK Helsinki'yi 1-0 mağlup ettiği maçta attığı müthiş golle Fenerbahçeli taraftarlara "merhaba" diyen Muhammed Gümüşkaya, sonrasında Kanarya'da yakaladığı çıkışı sürdürememiş ve devre arasında Giresunspor'a kiralanmıştı.

Alexanderu Cicaldau'ya büyük şok! Okan Buruk, "Onda kendimi görüyorum" deyince...

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA HIZLI BAŞLADI

Arda Güler'in büyük bir ivme yakaladığı ligin yarısını Karadeniz ekibinde geçiren ve burada iyi bir ivme yakalayan Muhammed, sezon biter bitmez kulübüne geri döndü. Fenerbahçe'nin sezon başı hazırlık kampında teknik direktör Jorge Jesus'un yeniden kiralanması şeklinde bir rapor verdiği 21 yaşındaki futbolcunun kolay lokma olmadığı ortaya çıktı.

Domenec Torrent FIFA'ya gidiyor

JORGE JESUS'TAN YENİ "MUHAMMED GÜMÜŞKAYA" KARARI

Sarı-lacivertli taraftarları şaşırtan bu ilk rapor sonrası antrenmanlardaki hırslı ve istekli tavrını, Shkupi maçındaki etkili performans ve golle süsleyen Muhammed Gümüşkaya, akılları da çeldi. Jesus'un bu kararını gözden geçirdiği ve oyuncuyu takın takibe aldığı öğrenildi.

Geçen sezon Fenerbahçe ve Giresunspor'la toplam 25 maça çıkan Muhammed, 2 gol attı, 2 de asist yaptı. Genç oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

aksam.com.tr

Patron: Okan Buruk, hedef: şampiyonluk!