Mucize gerçekleşti! Cengiz Ünder kariyerinin en büyük sevincini yaşadı

Cengiz Ünder'in takımı Marsilya, ligin son haftasında dört ayak üstüne düştü. Son haftaya 3. sırada giren Marsilya, Monaco'nun son saniyede yediği golle sezonu 2. sırada tamamladı. Cengiz Ünder'in forma giydiği ekip böylece Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı kazanmış oldu.

Cengiz Ünder futbol kariyerindeki en ilginç gecelerden birini yaşadı. Milli futbolcumuzun forma giydiği Marsilya, Monaco'nun 90+6'da yediği golle sezonu 2. sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı kazandı. Cengiz Ünder ve arkadaşları, Monaco maçından gelen son saniye golünün haberiyle adeta havalara uçtu.

CENGİZ ÜNDER SEZONUN SON MAÇINA ÇIKTI

Ligue 1'de uzun süre 2. sırada yer alan Cengiz Ünder'in takımı Marsilya, sezonun son haftasına girilirken bir basamak gerilemiş ve yerini Monaco'ya bırakmıştı. İlk 2 sıranın Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı anlamına geldiği Ligue 1'de son hafta maçında Marsilya sahasında sezonun flaş ekibi Strasbourg'u konuk etti. Monaco ise Lens deplasmanına çıktı.

MARSİLYA KAZANDI, MONACO HÜSRAN YAŞADI

Cengiz Ünder'in forma giydiği Marsilya, Strasbourg'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Mücadelede milli futbolcumuz Cengiz Ünder 1 de gol atma başarısı gösterdi. 9 haftalık galibiyet serisiyle 2. sıraya kadar yükselen Monaco ise 90+6. dakikasına 2-1 önde girdiği Lens deplasmanında büyük bir hüsrana uğradı.

MONACO SON SANİYEDE YIKILDI

Uzatmaların son saniyesinde Kevin Danso'nun attığı gole engel olamayan Monaco, sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı ve sezonun son maçında tekrar 3. sıraya düştü. Bu sonuçla Cengiz Ünder'in takımı Marsilya, son saniyede Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım biletini kapmış oldu. Monaco ise Kupa 1'e katılmak için ön eleme oynamak zorunda kaldı.

Mücadele sonrası haberi alan Cengiz Ünder ve arkadaşlarının büyük bir sevinç yaşadığı gözlemlendi.

MARSİLYA'NIN MONACO MAÇI SONRASI ATTIĞI TWEET