Mou'ya 'Hayır' demek zor!

Sofyan Amrabat: “Mourinho gibi bir koç sizi isterse ‘Hayır' demek çok zor. Roma-Fiorentina maçından sonra ‘Seninle çalışmak isterim' dedi. O bir winner. Ben de bir winner oyuncuyum. Birlikte çok iyi işler yapacağız.”

AKŞAM SPOR

Sarı-Lacivertliler, geçen sezon İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması giyen Fiorentinalı Sofyan Amrabat'ı, sezon sonuna kadar kiraladı. Satın alma opsiyonuyla 28 yaşındaki yıldız oyuncuyu İstanbul'a getiren Sarı Kanarya, imzayı da attırdı. Faslı futbolcu, teknik direktör Jose Mourinho'nun kendisini istediğini belirterek "Burada olduğum için mutlu ve gururluyum. Fenerbahçe inanılmaz bir kulüp. Burada oynamak büyük bir sorumluluk. İlk görüştüğümüz andan beri kendimi ailenin bir parçası olarak hissediyorum. Jose Mourinho gibi bir koç sizi isterse 'Hayır' demek çok zor.

ÇOK İYİ İŞLER YAPACAĞIZ

Roma-Fiorentina maçından sonra 'Seninle çalışmak isterim' dedi. Elhamdülillah bugün bir Fenerbahçe oyuncusuyum. O bir winner. Ben de bir winner oyuncuyum. Birlikte çok iyi işler yapacağız. Takımın kalitesini çok beğendim. Kulübe teşekkür etmek istiyorum güçlü kadromuzdan ötürü. Hedefimiz daima ileri doğru olmalı. Fred süper bir oyuncu. Onunla oynamak için çok heyecanlıyım. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Ben bir kulüp seçtiğim zaman kalpten seçmeyi tercih ederim. Diğer kulüplerden ilgi vardı. Galatasaray hakkında konuşmak istemiyorum.

G.SARAY'A SAYGI DUYUYORUM

Galatasaray'a saygım var, bana teklif yapan tüm takımlara olduğu gibi. Manchester United maçı bence çok güzel maç olacak. Bizim için iyi bir test maçı olacak. Eski arkadaşlarımı görmek benim için güzel olacak" ifadelerini kullandı. Sarı-Lacivertliler'le 1+3 yıllık anlaşma sağlayan Amrabat, Fenerbahçe'nin sezon sonu 13 milyon euro ödemesi halinde bonservisiyle takımda kalacak. Sarı Kanarya, Faslı oyuncu için İtalyan ekibine 2 milyon euro kiralama bedeli ödedi. Amrabat, geçen sezon 17'si ilk 11 olmak üzere toplam 30 karşılaşmada forma giydi.