Mourinho: 'Terim hakemden şikayet ediyorsa..'

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Galatasaray'ı 3-0 mağlup eden Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho, karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

FATİH TERİM: MADRİD'İN HAKEMLERE İHTİYACI YOK

İŞTE FATİH TERİM'İN PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYONLAR

'GALATASARAY'A SAYGI DUYUYORUZ'

“Erken gol atmamız bize rahatlık verdi. Rakibimiz de değişiklik yapmak zorunda kaldı. Galatasaray’a ve taraftarlara çok ciddi şekilde saygı duyuyoruz. “Bu maçı biz hak ettik. Ancak İstanbul’da oynayacağımız bir maçımız daha var. Galatasaray'ın oyunundaki değişiklik, Real Madrid'le Kayseri arasındaki farktan ibaret.

'TERİM ŞİKAYET EDİYORSA..'

"Takımın geri kalanı olağanüstü oynayınca, forvetlerin işini yapması kolaylaşıyor. Erken gol, maçın gidişatını tamamen değiştirdi. "Hakemin tartışma yaratan pozisyonlarını ben görmedim. Uzaktım. Eğer Terim şikayet ediyorsa, bu onun düşünceleri. Ben bilmiyorum, görmedim.

'ONLARA BAŞARILAR DİLİYORUM'

“Tabii ki Drogba ve Sneijder’i nasıl durdurabileceğimizi biliyorduk. Şu anda üzgün olduklarını biliyorum. Ligde Fenerbahçe’nin dört puan önünde olan Galatasaray, hafta sonunda önemli bir lig maçı oynayacak. Onlar için çok önemli olduğunu biliyorum. Haftasonu da önemli bir maçları var. Seneye yeniden Şampiyonlar Ligi'nde olmak adına onlara başarılar diliyorum."