Mostafa Mohamed: Sezon sonuna kadar buradayım

Bordeaux'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Mostafa Mohamed, “Mevcut sezonun sonuna kadar Galatasaray ile devam edeceğim.” dedi.

AKŞAM

Galatasaray'ın Mısırlı santrforu Mostafa Mohamed, 2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri maçında Gabon'a gol attıktan sonra açıklamalarda bulundu. Bordeaux'ya transferinin neden gerçeklemediğiyle ilgili soruya Mohamed, "Milli Takım Teknik Direktörü Hossam ElBadri'den izin aldıktan sonra Bordeaux'ya imza atmak için Fransa'ya gittim. Sağlık Muayenesinden geçtim. Ancak son anda transferim gerçekleşmedi. G.Saray ile Zamalek arasında bir problem oldu ve transferim gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı. Mısırlı forvet, "Şu anda mevcut sezonun sonuna kadar G.Saray ile devam edeceğim." diye konuştu.

OPSİYONU 4 MİLYON DOLAR

23 yaşındaki golcü oyucunun Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek. Sarı-Kırmızılılar'ın 4 milyon dolar ödeyerek Mostafa Mohamed'in bonservisini satın alma opsiyonu bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bonservisi alıp almama kararını ocak ayında vermesi bekleniyor. Genç oyuncu, Galatasaray formasıyla çıktığı 25 maçta 9 gol atarken 1 de asist yaptı.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Aliou Dieng'de sona yaklaşıldı