Mostafa Mohamed krizi yeniden patlak verdi! 5 ay önceki olay tekrar hortladı

Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed'in Eylül 2021'de oynanan Gabon-Mısır maçında yaşadığı olay Mısır basınında tekrar gündem oldu. Karşılaşmadan 1 gün sonra görevden alınan dönemin yardımcı antrenörü Tarek Mostafa, ayrılmamaları halinde Mostafa Mohamed'i o mücadele sonrası kadro dışı bırakacaklarını açıkladı.

aksam.com.tr

Galatasaray'ın 24 yaşındaki forveti Mostafa Mohamed, Mısır'dan gündemden düşmüyor. 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde 5 Eylül 2021 tarihinde oynanan Gabon-Mısır maçının son dakikasında attığı gol sonrası saha kenarına agresif hareketler yapan, son düdüğün ardından da sinirli bir şekilde söylendiği gözlemlenen Mostafa Mohamed'in Mısır Futbol Federasyonu tarafından kadro dışı bırakılacağı iddia edilmişti ancak ilerleyen süreçte iddiaların aksi gelişmeler yaşandı.

Cengiz Ünder transferi hayırlı olsun! Başkan rakamı bile açıkladı

MOSTAFA MOHAMED KRİZİ SONRASI HOCA VE YARDIMCI ANTRENÖR GÖNDERİLDİ

Söz konusu maçtan hemen 1 gün sonra teknik direktör Hossam El Badry ve dönemin yardımcı antrenörü Tarek Mostafa görevden alındı. Mostafa Mohamed'le ilgili ise bir karar alınmadı ve 24 yaşındaki golcü, milli takımla maçlara çıkmaya devam etti.

Hakan Çalhanoğlu için yılın transfer bombasına hazır olun! İtalya bu haberle çalkalanıyor

"ONDAN BU HAREKETİ BEKLEMİYORDUK"

Yaşanan olaylardan tam 5 ay sonra dönemin yardımcı antrenörü Tarek Mostafa, Mısır basınında konuyu bir kez daha gündeme getirdi. Maç sonrası Mostafa Mohamed için kadro dışı bırakma kararı aldıklarını dile getiren Tarek Mostafa, "Mostafa Mohamed'den bu hareketi beklemiyorduk, stattayken olayı görmedik" dedi.

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau depremi! Taraftarlar kulaklarına inanamadı

"MOSTAFA MOHAMED'İ KADRO DIŞI BIRAKACAKTIK"

Tarek Mostafa sözlerini şöyle tamamladı:

"Mostafa Mohamed'in o gün kime atıfta bulunduğunu bilmiyorum ama acilen bir karar verilmesi gerekiyordu ve görevden ayrılmasaydık onu kadro dışı bırakacaktık."

Emre Belözoğlu'nun gözdesini Beşiktaş kapıyor! Süper Lig'e damga vuran yıldız...

aksam.com.tr