Morutan anlaşması sonrası şikayette bulundular

Botosani kulübü, Morutan'ın Galatasaray ile anlaşması üzerine şikayette bulundu... Botosani, transferde haklarının olduğunu iddia etti.

Takvim

Galatasaray'ın Morutan transferiyle ilgili Romanya'da sarsıcı bir gelişme yaşandı. Oyuncunun haklarının yüzde 9'unu elinde bulunduran Botosani, şu ana kadar ödeme almadıkları için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na gitti. Kulübün sahibi Valeriu Iftime ve Başkan Valeriu Argaseala, konuyla ilgili olarak Pro Sport kanalına açıklamalar yaptı.

Iftime, "Gigi Becali'nin işi düştüğü zaman beni nasıl arayacağını bildiğini fark ettim ama şimdi ödeyecek bir şeyi varken susuyor ve hiçbir işaret vermiyor. Bu, size normal geliyor mu? Zaten kötü niyetli olduğunu düşünüyorum ve başkanımız Catalin Anton ne yapması gerektiğini biliyor. Size daha fazla detay vermesi için onunla konuşun. Bizden habersiz gelişmeler yaşandı transferde. Onlarla dostane şekilde uzlaşamadık. Şikayette bulunmak zorundayız" açıklamasını yaptı.

(Takvim)