Montella'dan Arda Güler sözleri! ''Onun hayallerinin sınırı yok''

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalya'nın Türkiye Büyükelçiliği'nin düzenlediği toplantıda merak edilen soruları yanıtladı: “Dünya Kupası'na katılmak zorlaştı, her maçın kıymetini biliyoruz. Arda oynarken büyük keyif alıyor, biz de izlerken. Arda'nın hayallerinin sınırı yok. Kerem ise her anlamda muazzamdı, gole çok yatkın.”

AKŞAM SPOR

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalya'nın Türkiye Büyükelçiliği'nin düzenlediği toplantıda merak edilen soruları yanıtladı: "Uluslar Ligi'nde zorluk derecesi çok yüksek bir gruptayız. Rekabet üst düzey, hoşumuza gidiyor. Sonuna kadar ne olacağı belli olmayan bir gruptayız ama biz tabii ki de maçtan maça bakıyoruz ve her maçta da en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu turnuva sayesinde hazırlık maçlarını tamamen bitirmiş olduk. O yüzden böyle bir turnuvada rekabet olması güzel.

BÜTÜN MAÇLAR FİNAL TADINDA

Uluslar Ligi'ndeki bütün maçlar artık bir final tadında geçiyor. Çünkü biliyorsunuz Dünya Kupası'na katılmak Avrupa Şampiyonası'na katılmaktan daha zor. Avrupa Şampiyonası'na 32 takım gidiyor ama Dünya Kupası'na Avrupa kıtasından katılacak 16 takım var. O yüzden o biletin ne kadar önemli ve ne kadar kıymetli olduğunu ve her maçın final tadında olduğunu biliyoruz. O yüzden bu bizi çok fazlasıyla da motive ediyor. Arda oynarken büyük keyif alıyor. Hepimiz bunu görebiliyoruz. İzlemesi çok keyifli bir oyuncu."

BİZİ ÇOCUKLUĞUMUZA GÖTÜRÜYOR

Hatta onu seyrederken çocukluğumuza dönebiliyoruz. Onu seyretmek hepimize gerçekten büyük keyif. Çünkü çok büyük hayallere sahip bir futbolcu. Arda'nın hayalleri sınır tanımıyor ve bazen maç esnasında da böyle tavsiye istediğinde de bunları vermek çok keyif veriyor. Hemen hemen tüm oyuncularım gole gitme yeteneğine sahip. Kapımız herkese açık. Kerem Aktürkoğlu muazzam oynadı. Son yıllarda en çok skora katkı yapan Türk. Gole yatkın bir oyuncu. Kenan Yıldız da Juventus'un 10 numarası, gelişime oldukça açık. Kalbi Türklükle atıyor.