Monchi'nin gözü Marcao'da! Dev takip

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Diego Carlos'un satılmasının ardından bu bölgeye transfer yapmak için çalışmalara başladı. Listesinin ilk sırasına da Marcao'yu yazdı. Aslan'ın istediği miktar 15 milyon euro.

AKŞAM

Galatasaray'da seçim yapılmadı, yönetim belli değil ama takımdaki oyuncuların talipleri her geçen gün artıyor. O isimlerden biri de Marcao... Nice, Atalanta, Villarreal ve Torino ile adı anılan Brezilyalı stopere şimdi de Sevilla talip oldu. Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun iddiasına göre; Sevilla, yaklaşık 31 milyon euro bonservis bedeliyle Premier Lig ekibi Aston Villa'ya sattığı stoper Diego Carlos'un yerine Sarı-Kırmızılılar'ın 25 yaşındaki savunmacısını düşünüyor.

FORMU BU YIL YÜKSELDİ

İspanyol basını da "Marcao, Diego Carlos'un yerine Monchi'nin seçeneklerinden biri" başlığıyla verdiği haberinde; Brezilyalı oyuncunun 2019'da Chaves'ten alındığına, G.Saray'ın geride bıraktığımız sezon kötü performans göstermesine rağmen, Marcao'nun yükselen formuna vurgu yaptı. Haberin içeriğinde ise; 'Türk takımının bir parçası olarak 38 maçta oynadı. Sezon boyunca gelişme gösterdi. Marcao şu anda Avrupa'da bir takımda oynayabilecek kapasitede olduğunu gösterdi' bilgisi paylaşıldı.

SEÇİMDEN SONRA RESMİ TEKLİF

Marcao'nun Galatasaray'la 2024 yılına kadar sözleşmesinin de olduğu hatırlatılan haberde; Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncuyu maddi sıkıntılardan dolayı 15 milyon euronun altında bir bedele de satabileceğine vurgu yapıldı.

Ancak Sarı-Kırmızılılar, Marcao için 15 milyon euronun altında gelecek teklifleri kabul etmeyi düşünmüyor. Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından izlenen Marcao için Sevilla'nın ne kadar bir bütçe ayırdığı bilinmese de Monchi'nin 11 Haziran'da yapılacak olan seçimden sonra Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi.