Monchi'nin gözü kulağı Galatasaray'da! Çok konuşulacak görüşme

Sevilla'nın dünyaca ünlü sportif direktörü Monchi, Galatasaray'dın yıldızı Marcao için bastırıyor. Oyuncunun menajeriyle temas halinde olan Monchi, Marcao için bonuslarla birlikte 15 milyon euro bütçe ayırdı.

Sabah

Sevilla'nın ünlü sportif direktörü Monchi, Marcao'yu gözüne kestirdi... Başkanlığa geri dönen Dursun Özbek, her ne kadar mevcut kadroyu koruyup en az 4 nokta takviye yapmayı planlasa da başkan Özbek'i bu transfer döneminde en çok Marcao zorlayacak.

Selçuk İnan, "Fatih Terim'le konuştum" dedi ve müjdeyi verdi: "Başlıyoruz!"

MARCAO AYRILMAK İSTİYOR

Sabah'ın haberine göre, Sambacı'nın menajeri ise Sevilla Sportif Direktörü Monchi ile görüşmelere başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde sezonun 11'ine seçilen Marcao, kariyeri adına bu yazı en doğru transfer dönemi olarak görüyor. Takım arkadaşlarına da daha iyi bir lige gitmek istediğini söyleyen Brezilyalı stoper, menajerlerine yetkiyi verdi.

Galatasaray'da idari ibrasızlık kalkıyor

Ünlü sportif direktör, futbolcular tarafından da çok seviliyor. Bu fotoğrafta, Sevilla'nın 2020 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu sonrası futbolcular tarafından havaya kaldırılmıştı.

MONCHI 15 MİLYON EURO AYIRDI

Stoper arayan Sevilla listesine aldığı Marcao ile görüşmelere başladı. İspanyol ekibinin futbol aklı Monchi, bonuslarla birlikte 15 milyon euro bütçe ayırdı. Özbek başkanlığındaki yeni yönetimin Marcao için kapıyı 20 milyon eurodan (361 milyon TL) açacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüp oyuncu satışına soğuk baksa da 26 yaşındaki Brezilyalı stoper ayrılmak istediği için Sevilla ile sıkı bir pazarlığa oturacak.

Jose Sosa'nın Arjantin bileti iptal! Süper Lig'de kalıyor