Monaco'dan Luiz Gustavo'ya 8.5 milyon Euro

Sarı lacivertli takımın Marsilya'dan kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız Gustavo için talipler artıyor. Özellikle Fransız kulüplerinin radarında olan Gustavo için Lyon'un çok istekli olduğu biliniyor.

Transfer dönemi açılır açılmaz 4 ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gelecek sezon Süper Lig'de iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen sarı-lacivertli takım, bir yandan da yeni transferler için kaynak yaratmaya çalışıyor.

Fenerbahçe'nin geride bıraktığımız sezonun başında Olympique Marsilya'dan kadrosuna kattığı Luiz Gustavo ise geçirdiği başarılı sezonun ardından peşine birçok kulübü takmayı başardı.

33 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu için ilk devreye giren takım Olympique Lyon olmuştu. Fransız ekibinin yıldız futbolcu için Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro önerdiği ifade ediliyordu.

Ancak teklifleri 10 milyon Euro'dan açan sarı-lacivertli yönetim, daha az önerileri kabul etmiyor. Bununla birlikte Gustavo hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Fransız basını, Monaco'nun Brezilyalı futbolcu için 8-8.5 milyon Euro arası bir bonservis bedeli ödeyebileceğini, oyuncunun menajerine bildirdiğini yazdı.

Fenerbahçe'nin bu teklife yanıtının ne olacağı ise merakla bekleniyor.

(Sabah)