Mohamed Salah'a rekor rakam! Tarihi imzalar atılıyor

Liverpool'da Mohamed Salah görüşmeleri hız kazandı. Kırmızılar, Real Madrid'in göz hapsinde olan Mısırlı yıldız ile yeni sözleşme imzalamaya kararlı. Mohamed Salah'ın talebi ise İngiltere Premier Lig'in en fazla kazanan oyuncusu olmak. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Liverpool'da en önemli gündem maddesi Mohamed Salah. Real Madrid'in transfer etmek için uğraş verdiği Mısırlı yıldız için İngiliz ekibi yeni sözleşme teklifiyle masaya oturacak. Salah, devam etmek için ise şartını koydu: Premier Lig'in en çok kazanan oyuncusu olmak...

MOHAMED SALAH İLE YENİ SÖZLEŞME

Premier Lig'de şampiyonluğu son hafta Manchester City'e kaptıran Liverpool, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Önümüzdeki sezon için de elindeki en önemli yıldızı kaptırmak istemeyen Kırmızılar, Mohamed Salah için kesenin ağzını açacak. Ligde en çok kazanan 10 futbolcu arasında yer almayan ve bu sebeple maaşında ciddi artık isteyen Salah, Premier Lig'in en çok kazanan ismi olmak istiyor.

ERLİNG HAALAND ZİRVEYE YERLEŞECEK

Manchester City'nin yeni transferi Erling Haaland, haftalık 500 bin sterlinlik anlaşmayla bu listede zirveye yerleşecek. Salah da Liverpool yönetiminden bu seviyede bir maaş talep ediyor. Zaman zaman bölgesinin en iyisi olduğunu söyleyen Mısırlı yıldız, maaşının da yükselmesini istiyor.

30 GOL BARAJINI AŞTI

Mohamed Salah bu sezon Liverpool formasıyla 50 maça çıkarken, 31 gol 16 asistle takımın en skorer oyuncusu olmayı başardı.

aksam.com.tr