Mohamed Salah herkesi ters köşeye yatırdı! Yeni adresini resmen duyurdular

Mohamed Salah ile ilgili İngiliz basınından flaş bir iddia geldi. İngilizler, Liverpool ile sözleşmesini uzatmayan ve 2023 Haziran'da da sözleşmesi bitecek olan Mohamed Salah'ın Barcelona ile anlaştığını duyurdu. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Mohamed Salah'ın yeni takımını ve sözleşme koşullarını Mirror açıkladı. Liverpool ile sözleşmesi gelecek sene bitecek olan Mısırlı yıldızın, maddi sıkıntı içinde olan Barcelona'ya transfer olmak için anlaştığı ve bedelsiz gideceği belirtildi.

Ve bitti bu iş! Paul Pogba'nın yeni takımı belli oldu: 4 yıllık imzayı attı

MOHAMED SALAH BARCELONA İÇİN BEKLEMEDE

Aksam.com.tr'nin Mirror'dan aktardığını haberine göre; Mohamed Salah 2023 yılında Barcelona'ya bonservissiz bir şekilde transfer olacak. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Mısırlı futbolcunun Şampiyonlar Ligi finalinden önce Liverpool'da bir yıl daha kalacağını doğruladığı bilgisine yer verilirken, bunun nedenin ise Barcelona olduğu ifade edildi.

ALexandru Cicaldau dört gözle bu haberi bekliyordu! Yeni takımı belli oldu

SALAH BARCELONA'YI RAHATLATMAK İÇİN LIVERPOOL'DAN AYRILMADI

Ayrıca, Mohamed Salah'ın Liverpool'da 1 yıl daha kalmak istemesinin sebebi olarak da, Barcelona'nın içinde bulunduğu ekonomik sorunlar gösterildi. Maaş bütçesi sebebi ile hem UEFA hem de İspanya Futbol Federasyonu'nun kıskacında olan Katalan devi, maddi hesaplarında ince eleyip sık dokuyor.

Mohamed Salah'a olası bir makul bonservis bedelini dahi ödemek istemeyen Barcelona, Mısırlı yıldızı ikna etti ve 2023 yılı ve sonrası için şimdiden anlaşmayı gerçekleştirdi.

Okan Buruk 11 ismin biletini kesti! Taylan Antalyalı kararı kıyameti kopardı