Mısır'da Mustafa Muhammed kavgası: Annemin kocası değil!

Mısır'ın eski futbolcularından Ahmed Bilal, Muhammed hakkında sert sözler söyledi. 23 yaşındaki yıldız ise Bilal'e, ''Eleştirilere üzülmüyor, saygı duyuyorum. Eleştiriler beni büyütür.'' şeklinde cevap verdi.

AKŞAM

Mısır'da Mustafa Muhammed kavgası... Daha önce Konyaspor ve Ankaragücü formaları giyen Mısırlı eski forvet Ahmed Bilal, "Muhammed'e ayıracak vaktim yok. Annemin kocası mı? Hayır o benim babam değil." açıklamasını yaptı. Mısırlı gazeteci Ahmed Schubert ise "Ahmet Bilal yanlış yapıyor. Muhammed'i izlemeli ve destek vermelisiniz." diyerek eski golcüye yüklendi ve Bilal'in Türkiye ile Mısır arasındaki siyasi durumdan dolayı hükümete yaranmak için böyle davrandığını vurguladı.

Mısır'da tartışmalara sebep olmuştu... Ferjani Sassi Galatasaray'a!

GALATASARAY TARAFTARINDAN TEPKİ

Galatasaray'ın 23 yaşındaki yıldızı ise Bilal'in kendisine yönelik sözlerinin ardından, "Hayatım herhangi bir eleştiriye maruz kalmakla alt üst olmuyor. Eski kaptanların görüşlerine saygı duyuyorum ve sözlerinden faydalanıyorum ama annen konusunda söylediklerine saygı duymuyorum. Umarım insanlar sarf ettiği sözlerle kendilerine saygı duyarlar." şeklinde açıklama yaptı. Galatasaray y taraftarı da sosyal medyadan Ahmed Bilal'e tepki gösterdi. Bilal de Muhammed'den özür dileyen açıklama yaptı.

Mustafa Muhammed, Crystal Palace'ın radarında

Mısır basını: Mustafa Muhammed, Falcao'nun tahtını sallıyor