Mısır'da manşetlerde Mustafa Muhammed var: Firavun, okunu fırlattı

Derbiye damgasını vuran Mustafa Muhammed, ülkesinde de manşetleri süsledi. Derbideki skor anını paylaşan Mısır basını, “Firavun'un oku” şeklinde manşetler attı

AKŞAM

Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederken Mısırlı Mustafa Muhammed, skoru ilan eden isim olmuştu. Mustafa Muhammed'in gol sonrası "Ok" sevincine değinen Mısır basını, "Firavun'un oku" diyerek Muhammed'in ilk derbi maçında ilk golünü attığını ve başarılı bir gol vuruşu yaptığını belirtti. 23 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe karşısında da ağları bularak 2'de 2 yaptığı vurgulandı.

ÖZEL! Noktalar hakemden çizgi teknolojiden

"SALAH'TAN İYİ!.."

Mısır ekibi Zamalek'in eski futbolcusu El-Ghandour, "Muhammed kafa vuruşlarında Salah'tan 3 bin kat, Messi'den 20 kat, Mbappe'den 500 kat daha iyi futbolcu. Ronaldo ile yetenek anlamında benzer özellikleri var." dedi.

Derbiye damga vurmuştu, o fotoğrafın sırrı ortaya çıktı

Bu arada Juventus, Roma'yı 2-0 mağlup ederken Ronaldo takımının ilk golünü kaydetti. İki gol yan yana konuldu ve "Aynı golü attılar" yorumu yapıldı.

Erol Bulut'tan öğrencilerine: Başınızı kaldırın, şampiyon olacağız

ALİ KOÇ, MUHAMMED'İ VETO ETMİŞ!

İddialara göre; sezon başında Muhammed, Fenerbahçe'nin de gündemindeydi. Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu transferi veto ederek Kemal Ademi'yi seçti. Hayal kırıklığı yaratan Ademi, Karagümrük'e kiralandı.

Rıdvan Dilmen, üç büyüklerin şampiyonluk şansını değerlendirdi: Nisan belirleyici

Erman Toroğlu'ndan bomba Sergen Yalçın yorumu: Fatih Terim abisinin izinde