Mircea Lucescu bombası! Fenerbahçe'de herkes Joachim Löw'ü beklerken...

Fenerbahçe'de son dakika Mircea Lucescu gelişmesi... Harıl harıl teknik direktör arayan Fenerbahçe'de, Joachim Löw'ün işi yokuşa sürmesinin ardından sürpriz bir iddia ortaya atıldı: Mircea Lucescu.

Vitor Pereira ile sezona başlayan, İsmail Kartal ile devam eden Fenerbahçe'de teknik direktörlük için nihai çözüm aranıyor. Joachim Löw, Jorge Jesus ve Cuca ile pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme Ukrayna Ligi'nde Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu da geldi.

Caner Erkin'in Fenerbahçe'deki ayrılığını bu sözlerle açıkladı: Vitor Pereira geldi ve...

ALİ KOÇ, LUCESCU KARARINI HENÜZ VERMEDİ

Yeni Asır'ın haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un danışmanlarından birisi daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran ve şampiyonluklar yaşayan Rumen teknik adamı Koç'a önerdi. Ali Koç'un bu fikir hakkında düşüncesinin henüz net olmadığı belirtilirken önceliğinin A, B ve C planı olarak belirlediği isimler olduğu öğrenildi. Eğer bu 3'lüden sonuç çıkmazsa Lucescu'nun takımın başına geçmesi için görüşmeler yapılacak.

Burak Elmas'tan Ali Koçvari karar! Galatasaraylı taraftarlar çılgına döndü! Ersun Yanal detayı...

FENERBAHÇE GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE

Öte yandan Fenerbahçe, Süper Lig'de geride kalan 25 haftada gösterdiği performansla geçtiğimiz sezonun gerisinde kaldı. Sarı-lacivertli ekip bu sezon ligde oynadığı 25 müsabakada 11 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 7 beraberlik alıp 40 puanla 6. sırada yer alırken, geçtiğimiz sezon ise 25 haftalık periyotta 1 hafta BAY geçilirken 16 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı, 51 puanla 3. sırada konumlandı. 25 haftada 38 gol atan Kanarya kalesinde 30 gol gördü. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunda ise bu süreçte 47 gol atarken, 26 gol yedi.

Sorunun adı Luiz Gustavo: O detay Fenerbahçe'nin canını sıkıyor

Galatasaray'da kılıçlar çekildi: Burak Elmas'a karşı Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak sürprizi

Domenec Torrent'e isyan! Galatasaraylı futbolculardan flaş hareket