Mircea Lucescu'nun Dinamo Kiev macerası bitiyor mu? İlk ağızdan ayrılık açıklaması geldi

Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, kötü başlayan sezona rağmen teknik direktör Mircea Lucescu ile yollarını ayırmayı düşünmediğini söyledi. Mircea Lucescu'nun adı birçok kez ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti.

Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, takımın teknik direktörü Mircea Lucescu için önemli açıklamalarda bulundu. Surkis, sezona kötü başlanılmasına rağmen Lucescu ile yakın gelecekte yollarını ayırmayı düşünmediğini belirtti.

MIRCEA LUCESCU'YA SAHİP ÇIKTILAR

Surkis, "Lucescu, burada yapabildiği sürece çalışacak. Kısa bir molaya ihtiyacımız var ve Lucescu takımı bir önceki seviyesine döndürecek. Bundan eminim. Ukrayna'da Lucescu gibi çalışabilecek çok az teknik direktör var." ifadelerini kullandı.

Takımın bu sezon sergilediği kötü performansı, maç yoğunluğuna ve iç saha maçlarının Ukrayna'da yapılamaması nedeniyle futbolcuların daha fazla seyahat etmesinin getirdiği şartlara bağlayan ve bu durumların oyuncular arasında psikolojik krize yol açtığını dile getiren Surkis, ayrıca Lucescu için, "Bugün onun seviyesinde bir teknik direktörü Dinamo'ya getirmeyi başaramayacağımdan eminim" dedi.

Bu sezon ligde 7 maça çıkan Dinamo Kiev, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe'nin de olduğu B Grubu'nda mücadele eden Ukrayna temsilcisi çıktığı 4 karşılaşmada hiç puan alamadı.