Miralem Pjanic'te son tercih Beşiktaş

Beşiktaş, Miralem Pjanic'i aynı şartlarda bir sezon daha kiralamak için Barcelona'nın kapısını çaldı. Ancak İspanyol temsilcisi, Beşiktaş'a “Diğer tekliflere bakacağız” yanıtını verdi. Barça, Pjanic'i satamazsa son tercihi Siyah-Beyazlı takım.

AKŞAM

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Miralem Pjanic'i gelecek yıl da takımda tutmak istiyor. Bunun için de Katalan kulübüyle bir görüşme yapıldı ve Boşnak oyuncuyu aynı şartlarda bir sezon daha kiralamak istediğini iletti. Ancak Miralem Pjanic'in maliyetinden kurtulmak isteyen Barcelona ise Siyah-Beyazlı kulübe, "Diğer tekliflere bakacağız" yanıtını verdi. Eğer Barcelona, Boşnak oyuncu Miralem Pjanic için istediği teklifi alamazsa, Beşiktaş'a yeniden kiralayabileceğini de iletti.

XAVİ'NİN PLANLARI İÇİNDE YOK

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden olan Mundo Deportivo da bu olayı doğruladı. Gazete haberinde; "Türk kulübüyle temaslar yapıldı. Ancak sorun onlar için Pjanic'in aşırı maaşı... Barça'nın önceliği diğer teklifler. Şu anda Beşiktaş, Pjanic'in maaşının 2 milyon 750 bin euroluk kısmını ödüyor. Pjanic çok kaliteli bir oyuncu olsa da Barça'da Xavi'nin planları arasında yer almıyor. Pjanic, sevdiğini itiraf ettiği Juventus'a dönmek istediğini hiçbir zaman gizlemedi ama geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta da kalmak istediğini açıklamıştı." ifadelerini kullandı

BARÇA'DAN AÇIKLAMA YAPILMADI

Barcelona'ya yakın olan bazı haber siteleri ise; Pjanic için Galatasaray'ın da devreye girdiğini ve Katalan kulübüyle olan iyi ilişkilerinden yararlanarak Boşnak oyuncuyu kadrosuna katmak istediğini yazdı.

"fcbarcelonanoticias.com"'un haberinde; "Barcelona bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Torrent'in onu istediği söylentileri oluştu. Ancak Beşiktaş, önümüzdeki sezonun tüm ücretini öderse transferde önceliğe sahip olacaktır" bilgisi paylaşıldı. Galatasaray'ın Gedson Fernandes transferine misilleme olarak Pjanic'i alacağı iddia edilmişti.