Mina tamam sırada Suarez var

F.Bahçe, stoper bölgesine takviye olarak Yerry Mina’nın kiralanması için Katalan ekibi ile el sıkıştı. 10 numaraya transferi düşünülen Denis Suarez’de ise küçük pürüzler var.

1

FENERBAHÇE transferde bu hafta en önemli devreye girdi. Teknik Direktör Phillip Cocu’nun listesini alan yönetim görüşmeleri sürdürürken, beklenen ilk güzel haberler Barcelona cephesinden geldi. Barça ile yakın ilişkiler içinde olan Başkan Ali Koç’un devreye girmesiyle transferde önemli gelişmeler yaşandı. 

MİNA’DA İŞ İMZAYA KALDI

Barcelona Futbol Direktörü Pep Segura ile biraraya gelen Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli son noktayı koymak üzere. Öncelikle stoper Yerry Mina için yapılan kiralama görüşmelerinde mutabakata varıldı. Kolombiyalı oyuncu için iş artık imzaya kaldı. 10 numara Denis Suarez için yapılan pazarlıkta da büyük aşama kaydedildi. Bu transferin de bugün yarın sonuçlanması bekleniyor.

ÖNCE OSPİNA, SONRA CİLLESSEN

Kanarya, kaleci arayışlarında iki isim üzerinde yoğunlaşırken, önceliğin Arsenalli Ospina olduğu vurgulandı. Sarı-Lacivertliler Barcelonalı Cillessen’in transfer görüşmelerinde daha ileri bir noktada olsa da ilk tercih Ospina olduğu için Kolombiyalı kalecide tüm şartlar zorlanıyor. Ancak 29 yaşındaki kaleci için yapılan görüşmeler olumsuz olursa, Cillessen’e dönülecek. (Star)