En zor kura! Milli Takımımızın Play-Off'taki rakibi Portekiz oldu

A Milli Futbol Takımımızın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off'undaki rakibi Portekiz oldu. Milli takımımız Portekiz'i elemesi halinde final etabında İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle karşılaşacak.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Play-Off kura çekimi İsviçre'nin başkenti Zürih'te yapıldı. Milli Takımımızın Play-Off'daki rakibi Portekiz oldu. Milli takımımız Portekiz'i elemesi halinde final etabında İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle karşılaşacak.

24 Mart'da deplasmanda karşılaşacağımız Portekiz'i elememiz halinde final maçını sahamızda oynayacağız. Final karşılaşması ise 29 Mart'da oynanacak.

İŞTE EŞLEŞMELER

A YOLU

Yarı finaller: İskoçya-Ukrayna, Galler-Avusturya

Final: Galler-Avusturya / İskoçya-Ukrayna

B YOLU

Yarı finaller: Rusya-Polonya, İsveç-Çekya

Final: Rusya-Polonya / İsveç-Çekya

C YOLU

Yarı finaller: İtalya-Kuzey Makedonya, Portekiz-Türkiye

Final: Portekiz-Türkiye / İtalya-Kuzey Makedonya

STEFAN KUNTZ'DAN İLK YORUM: EN ZOR YOLDAYIZ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz eşleşmesi sonrası kurayı değerlendirdi. 'En zor yoldayız' diyen Stefan Kuntz'un açıklamaları şöyle:

"En zor yol C yoluydu, biz de oradayız. Takım olarak, ekip olarak buraya geldiğimden beri gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Buraya kadar geldik, bundan sonra da neler yapabileceğimizi hep beraber göreceğiz."

MAÇLAR HANGİ TARİHTE OYNANACAK?

Seri başı olmayan millilerimiz ilk maçına deplasmanda çıkacak. Yarı final maçları 24 Mart 2022, finaller ise 29 Mart 2022 tarihlerinde oynanacak.

GRUP KURALARI 1 NİSAN'DA

32 takımın katılacağı Katar'daki 2022 Dünya Kupası finallerinin grup kura çekimi ise 1 Nisan 2022'de Doha'da gerçekleşecek. Dünya Kupası maçları da 21 Kasım-18 Aralık 2022'de tarihleri arasında oynanacak.