Milan Baros Süper Lig'e geri dönüyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Galatasaray'ın eski golcülerinden Çek Milan Baros'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

aksam.com.tr

Sivasspor'da teknik direktörlük görevine Roberto Carlos'un gelmesiyle birlikte hareketli günler yaşayan Sivasspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan ile koordineli şekilde yeni sezon planlamasına devam eden Brezilyalı teknik adam forvet hattı için eski Galatasaraylı Milan Baros'u takıma monte etmenin hesaplarını yapıyor.  27 Temmuz'da Sivas'a dönecek olan Carlos, daha önce Yiğidolar'ın teklifini reddeden Baros'u ikna etmek için tüm kozlarını oynayacak.

BAROS İKNA OLDU BİLE

Öte yandan Banik Ostrava ile sözleşmesi sona eren Baros'un Türkiye'de tekrar forma giymeye sıcak baktığı belirtildi. Özellikle Roberto Carlos'un 31 yaşındaki golcü oyuncuyu ikna etmeye çok yakın olduğu da gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz günlerde Çek basınında bir açıklama yapan Milan Baros, Süper Lig'i unutamadığını ve tekrar geri dönmek istediğini açıklamıştı.