UEFA Avrupa Ligi Milan Arsenal karşı karşıya!

UEFA Avrupa Ligi Milan Arsenal canlı izleme yolları futbol severler tarafından araştırılıyor. Milan Arsenal canlı yayın için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında, Milan ile Arsenal karşı karşıya gelecek. San Siro’da oynanacak karşılaşmanın başlama saati 21:00. Fransız hakem Clement Turpin’in yöneteceği karşılaşma, Hakan Çalhanoğlu ve Mesut Özil’i de karşı karşıya getirecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan tüm hızıyla sürerken, Milan Arsenal canlı izlemek isteyen futbol severler, maçın hangi kanaldan nasıl izlenebileceği hakkında araştırma yapıyor. İtalya’da San Siro Stadyumu’nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Hakan Çalhanoğlu ve Mesut Özil de karşı karşıya gelecek. San Siro’da oynanacak mücadelede Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği İtalyan devi Milan, Premier Lig’de istediği sonuçları alamayan ve şampiyonluk yarışında geriye düşen Mesut Özil’li Arsenal’i ağırlayacak.

MİLAN’DA SON DURUM

İtalya Serie A’da 7.sırada bulunan ve önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Milan, ligde oynadığı son maçta Roma’yı deplasmanda mağlup etmişti. Bu hafta sonu oynanması gereken Inter maçı ise ertelenmişti. Milano derbisine çıkmayan Milan, konsantre olarak bu maça hazırlandı. Milan, UEFA Avrupa Ligi grubunda Rijeka, Austria Wien ve AEK Atina’nın bulunduğu grubu lider tamamlamış ve bir üst turda Bulgar temsilcisi Ludogorets’i elemişti.

ARSENAL’DE SON DURUM

Kıran kırana geçen İngiltere Premier Ligi’nde 6.sırada yer alan Arsenal ise bu sezona büyük umutlarla başlamasına rağmen yine umduğunu bulamamıştı. Teknik direktör Arsene Wenger’in geleceğinin tartıştıldığı kırmızı-beyazlı ekip, ligde oynadığı son maçta Brighton Have Albion’a deplasmanda mağlup olmuştu. Arsenal, UEFA Avrupa Ligi’nde Crvena Zvezda, Köln ve BATE Borisov’un bulunduğu grubu lider tamamlamış, bir sonraki turda da Östersunds’u elemeyi başarmıştı.

MİLAN - ARSENAL

STAT: San Siro

SAAT: 21:00

CANLI YAYIN: Tivibu Spor 5 & TRT Spor

MİLAN: Donarrumma, Calabria, Romagnoli, Bonucci, R.Rodriguez, Bonaventura, Suso, Hakan Çalhanoğlu, Bilgia, Kessie, Cutrone

ARSENAL: Ospina, Koscielny, Mustafi, Calum Chambers, Kolasinac, Ramsey, Wilshere, Mesut Özil, Xhaka, Mkhitaryan, Welbeck