Miha Zajc'ın dünyası başına yıkıldı! Transferi resmen duyurdular...

Fenerbahçe'nin yeni transfer hamlesi Miha Zajc'a hayatının şokunu yaşattı. Bu sezon başarılı bir performans gösteren Miha Zajc, Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle sıkı bir forma rekabetine girecek. İşte Sloven yıldız yerine tercih edilen o isim...

aksam.com.tr

Fenerbahçe, Miha Zajc'ın pozisyonuna transfer yapmaya hazırlanıyor. Jorge Jesus ile birlikte göreve gelen Mario Branco flaş bir ismi Portekizli çalıştırıcıya teklif etti. Mario Branco'nun Miha Zajc'ın yerine tavsiye ettiği yıldız Sergio Oliveira oldu.

Özel!: Sergen Yalçın'ın isyanı sonuç verdi! Beşiktaş'tan 2,5 milyonluk hamle

MIHA ZAJC'A DİŞLİ BİR RAKİP GELİYOR

Aksam.com.tr'nin O JOGO'dan aktardığı habere göre; Mario Branco, Sergio Oliveira'nın Fenerbahçe'ye transfer edilmesini istedi ve tecrübeli futbolcuyu Jorge Jesus'a önerdi. Portekizli oyuncuyu Jesus'un da çok beğendiği ve transfere onay verdiği belirtildi.

Tüm dünya Neymar'a yapılan teklifi konuşuyor! Alica Schmidt kendini aştı: Düelloya davet etti...

MARIO BRANCO İLE DAHA ÖNCE DE ÇALIŞMIŞTI

Fenerbahçe'de yeni göreve başlayan ve operasyon direktörü olan Mario Branco, Jorge Jesus'un da çok beğendiğini söylediği Sergio Oliveira'yı daha önce de PAOK'a transfer ettirmişti.

Mario Branco, PAOK'ta görev aldığı dönemde Sergio Oliveira'yı kiralık olarak kadroya kazandırmış ve sezon sonunda ikili beraber şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Emre Belözoğlu "Trabzonspor'a hayırlı olsun" denen ismi alıyor! Bu transfer şampiyon yapar...