Diego Rossi kararı infial yarattı! Jorge Jesus 7 isme 'kendinize kulüp bulun' dedi

Jorge Jesus'un Diego Rossi kararı infial yarattı. Yabancı sayısını 12'ye düşürmek isteyen ve 6 yabancıyla yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Diego Rossi raporu şaşırttı. İşte Portekizlinin yönetime sunduğu yabancı raporu...

aksam.com.tr

Jorge Jesus'un Diego Rossi'nin de dahil olduğu yabancı raporu olay oldu. Kadrosunda 18 yabancı bulunduran ve bu sayıyı 12'ye düşürmek isteyen Fenerbahçe'de Jorge Jesus yönetime kapsamlı bir rapor sundu. İşte Diego Rossi'nin akıbetini de tayi edecek o raporun detayları...

JORGE JESUS'UN DİEGO ROSSİ KARARI

Jorge Jesus, yaptırdığı antrenmanlar sonrasında takımdan gidecek ve kalacak isimlerle ilgili bir rapor hazırladı ve Başkan Ali Koç'a sundu.

İşte Diego Rossi de dahil tüm takımı ilgilendiren o liste:

1- MIHA ZAJC

Geçtiğimiz yıl kariyer sezonunu yaşayan Miha Zajc ilk bağlamda gönderilmesi planlanmayan isimlerden ancak Jorge Jesus iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncunun ayrılığına engel olmayacak.

2- LUIZ GUSTAVO

Fenerbahçe'nin gönderme planları yaptığı Luiz Gustavo için Jorge Jesus'tan sürpriz bir karar çıktı.

Portekizli çalıştırıcı, maliyetiyle gündemden düşmeyen Luiz Gustavo'nun hazırlık maçlarındaki performansını beğendi. Jorge Jesus oyuncu için acele edilmemesi gerektiğini yönetime bildirdi.

3- DIMITRIS PELKAS

Sol kanada Bruma takviyesi yapan Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas iyice gözden düştü. İyi bir teklif gelmesi halinde satılması gündemde olan Pelkas, yeni transferlerin ardından tamamen planlar arasından çıkarıldı. Oyuncuya İtalya'dan talipler var.

4- DIEGO ROSSI

Fenerbahçe'nin 5.5 milyon euroya bonservisini aldığı Diego Rossi, Güney Amerika ekiplerinin gözdesi konumunda.

Fenerbahçe, Diego Rossi için gelen 7 milyon euroluk teklifi reddederken, oyuncunun ederini bulması halinde satış gerçekleşecek.

5- ENNER VALENCIA

Hamle oyuncusu olarak kadroda tutulmak istenen Enner Valencia, 4 milyon euroluk teklif halinde vedalaşılacak isimlerden. Enner Valencia'nın sözleşmesinin son yılına giriyor olması da futbolcu üzerinde ayrılık planları yapılmasının bir diğer sebebi.

6- ALLY SAMATTA

Kiralandığı Royal Antwerp'ten geri dönen Ally Samatta kesinlikle kadroda düşünülmüyor. Fenerbahçe Ally Samatta'nın taliplerine bonservis konusunda zorluk çıkarmayacak.

7- MARCEL TISSERAND

Jorge Jesus sözleşmesinin son yılına giren Marcel Tisserand'ı kesin olarak kadroda düşünmüyor. Marcel Tisserand'ın İtalya ve Süper Lig'den talipleri var.

8- STEVEN CAULKER

Kadroda yeri olmayan bir diğer isim ise Steven Caulker. Fenerbahçe'nin fiyasko transferlerinden olan Steven Caulker da yeni sezon öncesi takımdan gönderilecek isimlerden.

9- FILIP NOVAK

Daha önce gözden çıkarılan Filip Novak, hazırlık maçlarında da tel tel dökülmüştü. Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan Filip Novak'ı Sivasspor ve Sparta Prag istiyor.

10-MAURICIO LEMOS

Emre Belözoğlu'nun ısrarıyla transfer edilen Mauricio Lemos da hayal kırıklığı yaratan isimlerden. Mauricio Lemos'un yeni sezon öncesi Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor.

11-MAX MEYER

Mergim Berisha'yla birlikte Fenerbahçe'ye imza atan Max Meyer de yeni sezonda Fenerbahçe'de olmayacak. Sarı-Lacivertliler, Max Meyer ile 2022-23 sezonu başlamadan vedalaşacak.