Miha Zajc transferinde sürpriz! 2 kez direkten dönmüştü! Yeni adresi...

Miha Zajc sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılıyor. Sarı-Lacivertliler önce Genoa sonra Hull City'ye transferi direkten dönen Miha Zajc'ı sezon sonunda satma kararı aldı. Fenerbahçe, Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan futbolcudan bonservis kazanmak istiyor. Öte yandan gelecek sezon uygulanacak yabancı kuralı da Kanarya'nın bu kararı almasında etkili oldu.

Miha Zajc'ın Fenerbahçe macerası sona eriyor. 2018-19 sezonunun devre arasında transfer edilen Miha Zajc, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılıyor.

Sarı-Lacivertlilerde inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve geçtiğimiz sezon Genoa'ya kiralanan Miha Zajc, burada gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Hatta Genoa, Miha Zajc'ın bonservisini almak istemiş ancak transfer son anda gerçekleşmemişti. Ardından Miha Zajc'a Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City talip olmuş, oyuncunun Allahyar'la birlikte İngiliz ekibinin yolunu tutması beklenirken transfer bir kez daha yatmıştı.

FENERBAHÇE MIHA ZAJC'DAN BONSERVİS GELİRİ ELDE ETMEK İSTİYOR

Fenerbahçe, gelecek sezon sözleşmesinin son yılına girecek olan Miha Zajc ile yollarını ayırma kararı aldı. Oyuncudan bonservis geliri elde etmek isteyen Fenerbahçe, Zajc'ın piyasası düşmeden satışı gerçekleştirme amacında. Öte yandan gelecek sezon uygulanacak yabancı kuralı da Sarı-Lacivertlilerin bu kararı almasında etkili oldu.

BİRÇOK TALİBİ VAR

Genoa ve Hull City haricinde Sampdoria, Bologna ve Hellas Verona da Miha Zajc'ın durumunu yakından takip ediyor.

MIHA ZAJC'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplam 54 maça çıkan Miha Zajc 8 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3,8 milyon euro.