Miha Zajc, Rıdvan Yılmaz dediler Galatasaray'ın yıldızı çıktı! Çılgın rakamla gidiyor

Gözünü Türk transfer piyasasına diken Torino, Miha Zajc, Rıdvan Yılmaz derken sürpriz bir hamlede bulunuyor. İtalya Serie A ekibi, Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson için 12 milyon euroyu gözden çıkarırken, 11 Haziran'da yapılacak olan seçimin ardından yeni başkanla masaya oturacaklar. Torino'nun özellikle Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz ile ciddi şekilde ilgilendiği biliniyordu.

Miha Zajc ve Rıdvan Yılmaz için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kapısını çalan Torino, bu sefer Galatasaray'a yöneldi. Sezon başında 7 milyon euroya Kopenhag'dan alınan Victor Nelsson için İtalyan ekibi teklifini hazırladı. UEFA Uluslar Ligi'nde Avusturya-Danimarka maçına ilk 11'de başlayan Nelsson için Torino temsilcileri tribündeydi.

Sabah'ın haberine göre İtalyan ekibi, Brezilyalı stoperi Bremer Silva'yı 30 milyon euro bedelle Inter'e satmaya hazırlanırken yerini Nelsson ile doldurmak istiyor. 12 milyon euroluk bir teklif ile Galatasaray'ın kapısını çalmayı planlayan Torino, seçimi bekliyor.

CENK ERGÜN DEVREDE

Şu anda menajerlik yapan Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün'ün transferde devrede olduğu iddia edildi. Ergün'ün, Eşref Hamamcıoğlu seçilirse Sportif AŞ'ye gireceği konuşulsa da sonrasında iki yönetime de aynı mesafede olduğu bilgisi paylaşılmıştı.

B PLANI VLAD CHİRİCHES

İtalyan basınına göre Galatasaray, Sassuolo'dan Vlad Chiriches için nabız yoklayacak. 1 yıl kontratı kalan 32 yaşındaki Rumen stoper, Nelsson ve Marcao'nun satışına göre B Planı olarak tutuluyor.

Yapma dedi yaptı! Abdullah Avcı'nın kararı Trabzonsporluları çok şaşırtacak