Miha Zajc hayatının teklifini aldı! Fenerbahçe'den dev kâr

Miha Zajc'a büyük teklif... Fenerbahçe'de bu sene vazgeçilmezler arasında giren Sloven orta sahaya İngiltere'den büyük bir teklif geldi. Miha Zajc'tan büyük bir kâr bekleyen Fenerbahçe bu teklife sıcak bakıyor.

AKŞAM

Miha Zajc, İngiltere yolcusu... Hull City'nin Fenerbahçe'nin Sloven orta sahasını transfer listesine aldığı ve yaz transfer döneminde 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için teklif yapacağı belirtildi. Hull City'nin listesinde Babel ile Hatay'dan Traore de var.

MIHA ZAJC'IN YENİ BAŞKANI ACUN ILICALI OLUYOR

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktör Şota Arveladze, transfer listesini hazırladı. Listenin ilk sırasında ise Fenerbahçe'nin Sloven orta sahası Zajc var.

İngiliz basınından "the72.co.uk"un haberine göre; Hull City, takımda sözleşmesi biten 7 isimle yollarını ayıracak ve yerlerine yeni transferler yapacak. Bir numaralı hedef ise; Fenerbahçeli Zajc... Hull yönetimi, yaz transfer döneminde Sloven orta saha için teklif yapacak.

MIHA ZAJC İÇİN BEKLENTİ 5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin ise Zajc için en az 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği belirtildi. Hull City'nin transfer listesinde Miha Zajc'ın yanı sıra Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel ile Hatayspor'un Malili oyuncusu Adama Traore de var.

26 yaşındaki orta sahanın da sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Hull'un bu iki oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istediği belirtildi. Zajc için ise Hull City'nin ne kadar bütçe ayırdığı ise İngiliz basınında yer almadı.