Miguel Crespo'yla ilgili olay iddia! Gürcan Bilgiç duyurdu

Gürcan Bilgiç'in Miguel Crespo iddiası olay oldu! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yorumlayan Gürcan Bilgiç, Sarı-Lacivertlilerin baskıdan pas yapamadığını ve Miguel Crespo'nun olsaydı da oynayamayacağını öne sürdü.

Azmi ve mücadelesiyle kısa sürede Fenerbahçelilerin sevgilisi haline gelen Miguel Crespo'yla ilgili derbi sonrası Gürcan Bilgiç'ten çarpıcı açıklamalar geldi. Sakatlığı sebebiyle Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Miguel Crespo'yla ilgili Gürcan Bilgiç'in sarf ettiği sözler, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı.

'MIGUEL CRESPO FENERBAHÇE'NİN FUTBOLCUSU DEĞİL' DENMİŞTİ

Fenerbahçe'nin Vitor Pereira'nın ısrarıyla transfer ettiği Miguel Crespo, Sarı-Lacivertlilere katıldığı ilk günlerde yoğun eleştirilere maruz kalmış hatta 'Fenerbahçe'nin futbolcusu değil' yorumları yapılmıştı. Ancak Miguel Crespo daha sonra sergilediği performansla takdir kazanmış ve savaşçı yapısıyla taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

GÜRCAN BİLGİÇ'İN CRESPO SÖZLERİ FENERBAHÇELİLERİ KIZDIRDI

Rizespor maçında sakatlanan Miguel Crespo, Beşiktaş derbisinde belki de Kim Min-Jae ile birlikte Fenerbahçe'nin en kritik eksiği olarak göze çarptı fakat Gürcan Bilgiç'in A Spor'daki derbi değerlendirmesi sırasında sarf ettiği sözler Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı.

"MIGUEL CRESPO OLSAYDI DA OYNAYAMAYACAKTI"

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın orta sahadaki baskısı sebebiyle iyi pas yapamadığını belirten Gürcan Bilgiç, Miguel Crespo'nun sahada olsa dahi oynayamayacağını iddia etti. Fiziksel temasların ön plana çıktığı maçta Miguel Crespo'nun orta sahadaki direncini derinden hisseden Fenerbahçe'de Gürcan Bilgiç'in bu yorumu taraftarlarca yoğun şekilde eleştirildi.

Gürcan Bilgiç'in Miguel Crespo sözleri şöyle:

"Sakatlıklar vardı evet ama sahada olanları paralize olmuş gibi gördüm ben. Pas yapamadı Fenerbahçe, pas yapamadılar orta saha baskısından. Buradan ne çıkartabiliriz? Gustavo çok eleştiriliyor ama Crespo olsaydı da oynayamayacaktı."

Prens Selman çıldırdı! Uğurcan Çakır için Fulham devreye girince rekor rakamı çıkardı

Diego Rossi depremi! Derbi sonrası kıyamet koptu