Miguel Crespo'nun kankası Fenerbahçe'ye! Mesut Özil'in yerine geliyor

Miguel Crespo'nun beklentileri aşan performansı sonrası fırsat transferlerine yönelen Fenerbahçe, genç Portekizli'nin eski takımı Estoril'de top koşturan André Franco'ya kancayı taktı. 8 ve 10 numara pozisyonunda oynayan André Franco transfer edilirse, Mesut Özil'in olası ayrılığı sonrası oluşacak boşluğu dolduracak. Fenerbahçe'de Mesut Özil'in kaderi önümüzdeki günlerde belli olacak.

Aksam.com.tr

Mesut Özil out, André Franco in! Fenerbahçe, sezon başı birçok futbolcu transfer etti fakat hiç şüphesiz en çok iz bırakanı Miguel Crespo oldu. Türk lirasının euro karşısında değer kaybetmesi ve Finansal Fair-Play gibi etmenler, birçok Türk kulübünü olduğu gibi Fenerbahçe'yi de yeni arayışlara itti. Bu doğrultuda isimsiz genç yeteneklere kancayı takan sarı-lacivertliler, Miguel Crespo'nun eski takım arkadaşı André Franco'yu listesine aldı.

Portekiz basınında yer alan habere göre sarı Lacivertliler, oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Portekiz Süper Lig ekiplerinden GD Estoril Praia forması giyen André Franco'nun sözleşmesi bu haziranda sona erecek.

Mergim Berisha'da Fenerbahçe kararını verdi! Darp iddiaları ile gündeme gelmişti...

MIGUEL CRESPO'DAN SONRA ANDRÉ FRANCO

Haberde, "Miguel Crespo'yu Estoril'den transfer eden Fenerbahçe, kulüp yönetimiyle yakın ilişkiler içinde. Sarı-lacivertliler genç orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için en iyi şartları sunabilir." ifadelerine yer verildi kullanıldı.

Orta sahada görev alan Franco 8 ve 10 numara pozisyonunda görev alabiliyor. Eğer Mesut Özil ayrılırsa, Fenerbahçe onun boşluğunu Andre Franco ile dolduracak. Bu sezon ligde 31 maça çıkan Francao, 10 gol-4 asistlik katkı sağladı.

"Valerien Ismael gider, Şenol Güneş gelir" Fenerbahçe derbisi öncesi bomba iddia