Miguel Crespo'dan Portekiz'e özel Türkiye tüyoları

Perşembe günkü Portekiz-Türkiye maçı öncesi Fenerbahçe'nin Portekizlisi Miguel Crespo, ülke basınına konuştu. Crespo, “Portekiz Milli Takımı'nı, Dünya Kupası'na katılamamak gerçekten etkiler. Kupaya katılabilmek için yeterli hırsları var. Ancak Türkiye de çok iyi. Çok özel yeteneklere sahip oyuncuları var.” dedi.

AKŞAM

Yarınki Portekiz- Türkiye maçı öncesi Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, ülke basınına konuştu.

Yıldız futbolcu, "Dengeli maç olacak çünkü iki iyi takım karşılaşacak. İki takım da sonraki tura çıkmak istiyor. Portekiz'i, Dünya Kupası'nda olmamak etkiler. Dünyanın en büyük milli takımlarından biri. Kupaya katılmak için yeterli hırsları var. Baskılı oynamaya çalışacaklar. Türkiye taktiksel ve teknik anlamda çok iyi bir. Çok maç izlemiyorum. Türkiye'de de fazla maç izlemiyorum. Ama biliyorum ki Türkiye'de çok iyi oyuncular var. Bazıları zaten Fenerbahçe'de" dedi

FIRSATLARI KULLANMALILAR

Göztepe'de 2017-20 arasında forma giyen Portekizli Beto ise, "Eleme gruplarında çok iyi, inanılmaz futbol oynayan bir Türkiye gördüm. Avrupa Şampiyonası'nda ise iyi organize olamayan, hücum yanı zayıf, farklı bir Türkiye vardı. Portekiz'e karşı sahada hangi Türkiye olacak bilemiyorum. Ancak bildiğim bir şey var, o da Türkiye'nin çok iyi oyuncuları bulunduğu ve sahada çok rekabetçi oldukları. Portekiz, rakibe çok az fırsat veren bir takım. Eğer Türkiye yakalayacağı az sayıda fırsatı değerlendiremezse, işi çok zor olur." değerlendirmesinde bulundu.

MARIO BALOTELLİ: KÜÇÜMSENEMEZ

Adana Demirspor forması giyen İtalyan forvet Mario Balotelli de, Dünya Kupası elemelerini değerlendirdi.

Balotelli, "Umarım İtalya, Dünya Kupası'na gider. Makedonya kağıt üzerinde İtalya'ya göre daha zayıf bir takım ama küçümsenecek bir takım da değil. Portekiz ile Türkiye eşleşmesinden gelecek takım, İtalya'nın rakibi olacak. Türkiye de kesinlikle küçümsenecek bir ekip değil. Herkesle başa baş oynayabilirler. Eğer Portekiz'i geçerlerse, İtalya açısından da sorun olabilir. Tabii, o günün şartları da çok önemli olacaktır." şeklinde konuştu.