Miguel Crespo için dev teklif! Dünya devi gözünü karattı

Migeuel Crespo performansı ile büyülemeye devam ediyor. Fenerbahçe'ye sezon başında gelen ve Galatasaray derbisinde attığı golden sonra formayı kaptırmayan Portekizli orta saha İspanyol devinin radarına girdi. Miguel Crespo işin bonuslarla birlikte yüklü bir bonservis öneren dünya devi, Fenerbahçe'ye teklifini iletti.

AKŞAM

Miguel Crespo'ya dev teklif! Atletico Madrid'in gelecek yıl Crespo'yu 1 milyon euro bedel karşılığında 1 yıllığına kiralamak istediği ve sonraki yıl için de 11 milyon euroluk satın alma opsiyonu koymak istediği belirtildi.

MIGUEL CRESPO, SIMEONE'NİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Fenerbahçe'de son dönemde performansıyla dikkatleri üzerine çeken Miguel Crespo, Avrupa takımlarının da radarına girdi. Galatasaray derbisini yakından takip eden İspanyol ekibi Atletico Madrid'in 25 yaşındaki Portekizli oyuncu için önerdiği teklif ortaya çıktı.

İspanyol ekibinin gelecek yıl Crespo'yu 1 milyon euro bedel karşılığında 1 yıllığına kiralamak istediği ve sonraki yıl için de 11 milyon euroluk satın alma opsiyonu koymak istediği belirtildi.

FENERBAHÇE BEKLEMEDE

Fenerbahçe'nin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu. Portekizli oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında bitiyor. Başarılı orta saha oyuncusu bu sezon 28 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Transfermakt verilerine göre Crespo'nun piyasa değeri 5 milyon euro.