Miguel Crespo hayalini açıkladı

Fenerbahçe'nin yıldızı Miguel Crespo, Portekiz basınından Record'a konuştu. Crespo, ''Jorge Jesus gibi bir antrenörle yolumun kesişmesi çok iyi oldu. Onunla birlikte çok daha iyi bir oyuncu haline geleceğim. Şampiyonlar Ligi marşını dinlemeyi hayal ediyorum.''

AKŞAM

Jorge Jesus'tan övgüyle bahseden Portekizli, şunları söyledi: "Jorge Jesus ile çalışmak çok ama çok iyi. Bu yüzden kariyerimin bu noktasında Jesus gibi bir antrenörle yolumun kesişmesi çok iyi oldu. Onunla birlikte çok daha iyi bir oyuncu haline geleceğim. Onunla çalışıyor olmak harika bir deneyim. Bu sezonki hedefim, şampiyonluğu kutlamak ve kupalar kazanmak. Biz çok büyük bir kulübüz. Fenerbahçe olarak Türkiye'nin en büyüğüz.

Joao Pedro geliyor

HER ŞEY YOLUNDA GİDERSE...

Tek hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Dinamo Kiev'i geçmeliyiz, elemeliyiz. Bu kadar! Çok zor maçlar oynayacağız ve hazırız. Her şey yolunda giderse Şampiyonlar Ligi grup aşamasına ulaşacağız. Şampiyonlar Ligi marşını dinlemeyi hayal ediyorum. Bu kulüp seviyesindeki en iyi organizasyon. Benim için Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bir hayal değil, bir hedef. Bunu başaracağımıza da inanıyorum."

Alassane Plea'de son viraj!