Michy Batshuayi'nin yerine 29 gol atan forvet: Bonservisini duyan şok oluyor!

Son dakika transfer haberleri... Michy Batshuayi'nin Beşiktaş macerası sona eriyor. Beşiktaşlı taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Michy Batshuayi, Chelsea'ye dönmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli golcünün yerini ise Martin Adam ile doldurmayı planlıyor. Macar forvetin bonservisi ise duyanları şaşırtan cinsten. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın sezon başında Chelsea'den kiraladığı Michy Batshuayi, Siyah-Beyazlılardan ayrılmaya hazırlanıyor. Performansıyla Beşiktaşlı taraftarları zaman zaman çileden çıkaran Michy Batshuayi, yeni sezon öncesi Chelsea'ye dönecek ancak tecrübeli forvet, İngiliz ekibinde de istenmiyor.

İSTENMEYEN ADAM MICHY BATSHUAYI

Süper Lig'de 30 maçta 14 gol, 5 asistlik performans sergilemesine rağmen Beşiktaşlı taraftarlarla yıldızı barışmayan Michy Batshuayi, Siyah-Beyazlılardaki son maçlarına çıkıyor. Sezon sonunda Chelsea'ye dönecek olan Michy Batshuayi, burada da istenmeyen adam konumunda.

PREMIER LİG EKİPLERİ PEŞİNDE

Chelsea, 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Michy Batshuayi'den kurtulmanın yollarını aramaya başladı bile. Kariyerine İngiltere Premier Lig'de devam etmek isteyen Michy Batshuayi için Wolverhampton, Everton, Southampton, Brighton ve Leeds United'ın sırada olduğu belirtiliyor.

MICHY BATSHUAYI'NİN YERİNE MARTIN ADAM

Öte yandan Beşiktaş, Michy Batshuayi'nin yerine transfer edeceği ismi belirledi. Uzun süredir Alexander Sörloth'u gündeminde tutan Beşiktaş'ta kulislerde Martin Adam ismi ön plana çıktı. 27 yaşındaki Macar forvet, bu sezon Paksi formasıyla çıktığı 29 maçta 29 gol, 4 asistlik performansıyla dikkat çekiyor.

500 BİN EURO BONSERVİS, 500 BİN EURO MAAŞ

Beşiktaş'ın Martin Adam transferini 500 bin euro bonservis ve 500 bin euro yıllık maaş teklifiyle bitirmesi bekleniyor. Martin Adam'ın kulübü Paksi ile 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tarihi transfer kıyağı! İlk ağızdan açıklama geldi

Güle güle Dimitris Pelkas! 40 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye

Bir bu eksikti! Arda Güler'den yıkan haber geldi