Michy Batshuayi'den transfer sonrası açıklama! ''Muhteşem olacak''

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de geçiren ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'a imza atan Michy Batshuayi, açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de geçiren ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'a imza atan Michy Batshuayi, açıklamalarda bulundu.

Kulüp televizyonuna konuşan yıldız futbolcu, "Bu stadyumda oynamak muhteşem olacak" ifadelerini kullandı.

Michy Batshuayi, "Gelmeden önce bazı oyuncularla konuştum; Dries Mertens, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech. Bunları zaten tanıyorum. Diğer oyuncularla da tanışacağım. İyi bir şekilde uyumlu olmamız çok önemli" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ..."

Öte yandan Batshuayi, "Tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum. Bu stadyumda oynamak muhteşem olacak. Taraftarlarımızın inanılmaz olduğunu biliyorum" dedi.

FORMA NUMARASI DA BELLİ OLDU

Belçikalı golcü, yeni sezonda Galatasaray'da 44 numaralı formayı giyecek.

BATSHUAYI'NİN SÖZLEŞME DETAYLARI

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir Futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir" denilmişti.

ÜÇ BÜYÜK KULÜPTE FORMA GİYEN İLK YABANCI

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından bu kez Galatasaray'ın yolunu tutan Michy Batshuayi, üç büyük kulübün de formasını giyen ilk yabancı futbolcu ünvanına sahip olacak.

Türkiye serüvenine ilk olarak 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ta Chelsea'den kiralık olarak başlayan Belçikalı santrfor, forma giydiği 42 resmi maçta 14 kez golle buluştu.