Michy Batshuayi milli takım performansının artından konuştu: ''Gol atmak benim işim''

Uluslar Ligi'nde Belçika, Galler'i 2-1 mağlup etti. Fenerbahçeli Batshuayi, Belçika formasıyla 1 gol atıp, 1 de asist yaptı. Michy, “Gol atmak benim işim” dedi.

AKŞAM

UEFA Uluslar Ligi'nin 5. haftasında Belçika, Galler'i 10. dakikada Kevin de Bruyne ve 37. dakikada Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-1 mağlup etti. Galler'in tek golünü 50. dakikada Kieffer Moore kaydetti.

Belçika'da Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi 1 gol atıp 1 de asiste imza attı. Batshuayi milli formayla son 5 maçta 3 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Michy, "Bir forvet olarak gol atmak benim işim. İşlerin iyi gitmesinden de son derece memnunum" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, "Biz Belçika'yız, her şey mümkün... Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Dünya Kupası'na çok az bir süre kaldı. Hala düzeltilmesi gereken şeyler var, ancak olumsuzluklardan çok olumlu yönlerimizin olduğunu söyleyebilirim. Belçika formasıyla mümkün olan bütün turnuvalarda sahaya çıkmak istiyorum. Kendime güveniyorum. Son dönemdeki performansım da gerçekten iyi... Bunu sürdürüp beklentileri karşılamaya çalışacağım. Şu anda işler çok yolunda gidiyor" dedi.