Michael Frey çılgınlığı! Fenerbahçeliler şaştı bu işe: Nasıl olur!

Michael Frey 2021-22 sezonunda attığı gollerle Avrupa futboluna damga vurdu. Fenerbahçe'nin yüzüne bakmadığı İsviçreli forvet, bu sezon attığı 23 golle takımını sırtladı. Fenerbahçe Michael Frey'i 2 milyon euroya Royal Antwerp'e satmıştı.

Michael Frey Fenerbahçe'yi pişman etti! Sarı-Lacivertlilerin 2018-19 sezonu başında Zürich'ten 2,64 milyon euro karşılığında transfer ettiği Michael Frey, Fenerbahçe'de bekleneni verememiş ve Nürnberg, Beveren gibi takımlara kiralanmıştı.

MICHAEL FREY, ANTWERP'DE COŞTU

Bu sezon başında 2 milyon euro karşılığında Royal Antwerp'in yolunu tutan Michael Frey, Belçika ekibinde kendini buldu. Ligde 33 maçta 22 gol, 4 asistle oynayan Michael Frey, tüm kulvarlarda çıktığı maçlarda ise 23 gollük katkı verdi.

Ersun Yanal haklı çıktı! Altay Bayındır transferinde son dakika

MICHAEL FREY AVRUPA'NIN EN GOLCÜ FORVETLERİ ARASINDA

Michael Frey bu istatistiğiyle 2021-22 sezonunda Avrupa'nın en golcü forvetleri listesine girmeyi de başardı. Michael Frey listeye 10. sıradan girerken ilk sırada ise 35 golle Robert Lewandowski yer aldı. 2. Sırada ise 27 golle Avrupa'da sezonun en çok konuşulan forveti Karim Benzema yer alıyor.

Serdar Ali Çelikler, Adana Demirsporluları yıkan 4 ayrılığı duyurdu: Tek tek isim verdi