MHK'nin kararı sonrası ilk istifa geldi: Mete Kalkavan hakemliği bıraktı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulunun (MHK), Süper Lig'de görev alan hakem kadrosunu yeniden belirleyerek 13 hakemi listeden çıkarması sonrası Mete Kalkavan hakemliği bırakma kararı aldı. 43 yaşındaki hakem, kararını Merkez Hakem Kuruluna iletti.

Ünlü hakem Mete Kalkavan, Türkiye Futbol Federasyonu, (TFF) Merkez Hakem Kurulunun (MHK) Süper Lig'de görev alan 13 hakemi listeden çıkarması üzerine görevinden istifa etti.

43 yaşındaki isim MHK'nın açıkladığı listede Süper Lig'de sezonun kalanın devam etmesi kararlaştırılan listede yer alıyordu.

2013'te FIFA kokartı takan Kalkavan, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 14 maça çıkmıştı.

Son dakika haberi: Süper Lig'de deprem: Tam 13 hakemin fişi çekildi! Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek...

METE KALKAVAN'IN KIZ KARDEŞİNDEN İMALI PAYLAŞIM

Kararın ardından Kalkavan'ın kız kardeşi Twitter hesabından "İnsan olmak kuruş ile değil duruş ile ölçülür." paylaşımı yaptı. Tvite çok fazla yanıt gelmesinin ardından Melis Kalkavan, tvitini yanıtlara kapattı.

Hüseyin Göçek'i hüngür hüngür ağlatan soru

AHMET ÇAKAR'IN TEPKİSİ

Eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar ise yaptığı paylaşımda "N'oldu Servet Yardımcı? Sözüm ona operasyon yapıyordun. Bak yaprak dökümü başladı. Mete Kalkavan da tetikçi olmamak için hakemliği bıraktı. Artık sen ve ortakların sahaya çıkar, hakemlik yaparsınız. Yazık bir de Türkiye'yi UEFA'da temsil ediyorsun...." ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği Vakfından olağanüstü hakem zirvesi