MEYDAN SAVAŞI

CALCIOMERCATO: ''Trabzon–F.Bahçe maçında cinnet sahneleri!'', AS: “Olaylar ev sahibi taraftarların istilası başladı ve oyuncularla talihsiz bir meydan savaşıyla sona erdi'', 24 SATA: “Çılgın ve skandal sahneler yaşandı.”

AKŞAM SPOR

Süper Lig'in 30. haftasında F.Bahçe, Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederken karşılaşmanın ardından istenmeyen olaylar yaşandı. Sarı-Lacivertli futbolcuların galibiyet sevinci sırasında bazı Bordo-Mavili taraftarların sahaya girmesi sonucu saha içi fena karıştı. Çıkan olaylar Avrupa basınında büyük yankı buldu. İşte olaylarla ilgili Avrupa'nın basınının attığı manşetler:

TARAFTARA DÖNEN TEKME

CALCIOMERCATO: "Türkiye, Trabzonspor-F.Bahçe maçında cinnet sahneleri!" TUTTOSPORT: "Trabzonspor taraftarlarının saha ortasında futbolculara saldırısı!" LA GAZETTA: "Batshuayi'den maç sonrası taraftara dönen tekme!" L'EQUIPE: "Trabzon'da Fenerbahçe galibiyetinin ardından kaos ortamı!" FOOT MERCATO: "Osayi-Samuel tehlikeli bir taraftarı etkisiz hale getirdi!"

ŞİDDET İÇEREN GÖRÜNTÜLER!

RMC SPORT: "İnanılmaz şiddet içeren kaos sahneleri!", BİLD: "Michy Batshuayi'den sert vuruşlar!", 24 Sata: Holiganlardan birinin yumruğuyla Dominik Livakovic yaralandı! Bir futbol maçında hayal etmesi bile zor olan çılgın ve skandal sahneler yaşandı", AS: "Fenerbahçeli oyuncular saha ortasında kutlama yaptı. Ev sahibi taraftarların istilası başladı ve oyuncularla talihsiz bir meydan savaşıyla sona erdi."