Metin Sipahioğlu'ndan 'Başvuru reddedilirse yıldızlar kalkacak mı?' sorusuna yanıt

Fenerbahçe'de İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, 1-0 kazandıkları Yukatel Denizlispor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

DHA

Fenerbahçe'de İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Denizlispor'u 1-0 yendikleri maçın ardından 1959 öncesi şampiyonluklara değindi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan adil bir karar vermelerini beklediklerini ifade eden Metin Sipahioğlu, "Herhangi bir acele etme yönünde beklentimiz yok. Sabırla, titizlikle konuyu incelesinler. Kim haklı, kim haksız zaten çok net orada. Sabırla, incelesinler. Dünyadaki emsalleriyle ortada. Bizim beklentimiz adil bir karar verilmesi." şeklinde konuştu.

Emre hocayla 3 puanlı başlangıç! 1-0

"FEDERASYON NEZNİNDE OYNANMIŞ ŞAMPİYONLUKLARIMIZI İSTİYORUZ"

Şampiyonluk başvurularının aksi bir karar verileceğini düşünmek istemediklerini ifade eden Sipahioğlu, "Biz 30 sene boyunca federasyon nezninde oynanmış, şampiyonluklarımızı istiyoruz. Federasyonun sitesinde bile 1924 yılında ilk şampiyonun kim olduğu yazılı. Aksi bir durum çıkarsa o zaman değerlendiririz." dedi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'den Galatasaray'a: Hodri meydan!

"KENDİ ŞAMPİYONLUKLARIMIZIN PEŞİNE DÜŞTÜK"

Kendi şampiyonluklarının peşine düştüklerini ifade eden Sipahioğu, sözlerini şöyle noktaladı:

Burada polemik yaratmak istemiyoruz. Biz kendi şampiyonluklarımızın peşine düştük. Haklı olduğumuz bir dava. Burada yadırganması gereken başka bir camianın kendi televizyonunda saatlerce program yapıp, hodri meydan dememize cevap vermemesi. Ben polemik yaratmak istemiyorum. Ancak biz 4 gündür kendilerinden ses alamıyoruz.

Emre Belözoğlu: İnşallah sonu güzel olacak