Metin Oktay Tesisleri'nde şampiyonluk çorbası!

Denizlispor zaferi sonrası İstanbul'a dönen Galatasaray, Fatih Terim'in ''Herkes evine gidebilir'' sözlerine rağmen tesislere gitti. Aşçılar takıma çorba yaptı.

AKŞAM

Salı akşamı Denizlispor'u deplasmanda 4-1 yenerek son hafta öncesi Beşiktaş ile puanları eşitleyen Galatasaray, gece yarısı İstanbul'a döndü. Teknik direktör Fatih Terim'in "Herkes evine gidebilir" demesine rağmen tüm futbolcular takım otobüsüyle beraber Florya'ya hareket etmeye karar verdi. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da yenilmesiyle bütün takımda tam bir bayram havasının yaşandığı Galatasaray'da tesislerde adeta şampiyonluk kutlamaları yapıldı.

03.30'A KADAR KALDILAR

Gece 03.30'a kadar tesis- lerde kalan futbolculara kulübün aşçıları çorba hazırladı. Oyuncuların şampiyonluk tezahüratları yaptığı öğrenildi. Galatasaraylı futbolcuların son derece motive ve keyifli oldukları belirtildi. Yeni Malatyaspor maçı için ilk planlar da zafer gecesinde yapıldı. Fatih Terim ve teknik heyet, vakit kaybetmeden Yeni Malatyaspor maçı için taktik hazırlıklarına başladı. Oyuncular da tesislerde Malatya sınavı için konuşmalar yaptı.

TEK STRATEJİ: SALDIRI

Sarı-Kırmızılı ekipte şampiyonluk için bol gollü bir Malatya galibiyeti gerektiği için Terim, cumartesi günü tamamen hücum odaklı bir takımı sahaya sürecek. Başlama düdüğüyle birlikte saldırmayı planlayan Terim, futbolcularının tamamen motive olması sebebiyle oldukça mutlu... Sarı-Kırmızılı takımda kaptanlar da maç gününe kadar idmanlar haricinde toplantılar düzenleyecek. Herkesin Malatya'ya karşı tam konsantre çıkması sağlanacak.