Mesut Özil'in kurtarıcısı belli oldu! Joachim Löw karar verecek

Mesut Özil'in gözü Joachim Löw'de... Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in imdadına Alman çalıştırıcı yetişecek ve 33 yaşındaki oyuncuyu takıma kazandıracak. Joachim Löw'den umutlu olan tecrübeli yıldız, yeni sezonu bekliyor.

AKŞAM

Mesut Özil'in gözü kulağı Joachim Löw'de... Fenerbahçe'de yönetim, Konyaspor maçının ardından aldığı kararla Mesut Özil ile Ozan Tufan'ı kadro dışı bıraktı. Yıldız oyuncunun kadro dışı kalması da tüm dünyada şok etkisi yarattı.

MESUT ÖZİL'İN KURTARICI JOACHIM LÖW

Alman basını ise 33 yaşındaki orta sahanın takıma döneceğini ve onu, eski yol arkadaşı olan Joachim Löw'ün kurtaracağını yazdı. Almanların ünlü basın organları arasında yer alan "sport. de" dünkü haberinde Mesut için şu ifadeleri kullandı:

"Mesut, sürpriz bir şekilde kadro dışı kaldı. Bu gelişmeye kendisi de şaşıran eski milli oyuncu, bundan haberi olmadığını ve Türkiye'ye dönerken öğrendiğini söyledi. Bunun nedeni olarak ise; Teknik Direktör İsmail Kartal'ın onun performansını yetersiz bulması ve disiplinsiz hareketleri gösterildi. Kartal, bu durumu fırsat bilerek, onu Başkan Ali Koç'a şikayet etti. Takıma geri dönme şansı pek kalmadı gibi ama bir şansı daha var o da; Joachim Löw... Löw, Fenerbahçe ile görüşüyor ve Mesut'un yeni teknik direktörü olabilir. Mesut da bunu umut ediyor.

BULUŞACAĞIMIZ ZAMAN GELECEK

Löw, Fenerbahçe'nin teknik direktörü olursa Mesut'u affedecek. Mesut Özil'in kadro dışı kalmasının ardından geçtiğimiz günlerde konuşan Löw, 'Konuşacağımız ya da tekrar buluşacağımız zaman gelecek' dedi. Belki de bu birliktelik Fener'de gerçekleşecek. Ancak Löw'ü isteyen başka takımlar da var. Löw, 1998-99'da Fenerbahçe'yi çalıştırdı ve orada iyi bir izlenim bıraktı. Ayrıca Löw ile Mesut arasında çoğu zaman iyi bir ilişki vardı. Milli takımda Mesut defalarca eleştirilirken, Löw onu korumuştu."