Mesut Özil'in 3,5 yılda Fenerbahçe'ye toplam maliyeti 19 milyon euro olacak

Mesut Özil'le 3,5 yıllık sözleşme imzalamak üzere olan Fenerbahçe'nin başarılı futbolcuya ödeyeceği toplam tutar ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler 3,5 yılda Özil'e toplam 19 milyon euro ödeyecek. Bu rakamın sadece 7 milyon eurosu Fenerbahçe'nin kasasından çıkacak. Kalan 12 milyon euro ve 5 milyon euro imza parası sponsorlar tarafından karşılanacak.

Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme üzerinden anlaşma sağlayan Mesut Özil için sarı-lacivertli kulübün kasasından çıkacak toplam tutar da belli oldu.

3,5 YILDA TOPLAM 19 MİLYON EUROLUK ÖDEME

Mesut Özil ile 3.5 yıllık sözleşme üzerinden anlaşan Fenerbahçe Yönetimi, Özil'e toplam 19 milyon euroluk bir ödeme yapacak.

7 MİLYON EUROSU FENERBAHÇE’NİN KASASINDAN ÇIKACAK

3.5 yıl sonunda Özil'e ödenecek olan toplam 19 milyon euronun 12 milyon eurosunu sponsorlar aracılığıyla karşılayacak olan Fenerbahçe Yönetimi, sözleşme süresi boyunca kasasından toplam 7 milyon euro çıkartacak.

İMZA PARASI DA SPONSORDAN

Mesut Özil'in 5 milyon euroluk imza parasını bir sponsor tarafından karşılayacak olan Fenerbahçe Yönetimi, Özil'in toplam maaşının 7 milyon euroluk kısmını ise başka bir sponsor tarafından karşılayacak.

(Sporx)