Mesut Özil'den Fenerbahçe'ye ağır enkaz! Nefes kesen rakam...

Mesut Özil'in Fenerbahçe macerası ''Evin oğlu'' mottosuyla başlamış fakat hayal kırıklığıyla sonuçlanmıştı. Yıldız isim de Başakşehir'e gitmişti. Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye olan maliyeti büyük tartışmalara sebep oldu. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil'in sarı-lacivertlilere maliyeti oldukça tartışıldı. Gerek performansı gerek de saha dışı olaylarıyla sık sık gündem olan Mesut Özil, Sarı Kanarya'ya 3 yıllık sözleşme için 9 milyon euro karşılığında imza atmıştı.

MESUT ÖZİL'İN FENERBAHÇE MACERASI BURUK BİTTİ

Fenerbahçe'de sportif anlamda bir başarı elde edemeyen ve sarı-lacivertlilere büyük beklentiyle transfer olan Mesut Özil önce kadro dışı bırakıldı sonra da sözleşmesi feshedilerek takımdan gönderildi.

9 MİLYON EUROLUK SÖZLEŞMEYİ İMZALAMIŞTI

Sarı-lacivertlilerin büyük beklentilerle transfer ettiği Mesut Özil, Fenerbahçe'ye 3 yıl için toplamda 9 milyon euro karşılığında imza atmış ve 550 bin euro da imza parası almıştı.

Mesut Özil ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Fenerbahçe, oyuncunun alacaklarıyla ilgili şu ana kadar hiçbir açıklamada bulunmadı.

BAŞAKŞEHİR'E GİTTİ

Fenerbahçe'de sözleşmesi feshedilen Mesut Özil, aynı gün bir diğer Süper Lig ekibi Başakşehir ile anlaştı ve 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

MESUT ÖZİL'İN FENERBAHÇE'DEKİ İSTATİSTİKLERİ

Mesut Özil, Fenerbahçe formasıyla yalnızca 36 resmî maçta forma giyerken toplam 2223 dakika sahada kaldı. 33 yaşındaki yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 3 asistle skora katkıda bulunabildi.

aksam.com.tr