Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci neye uğradığını şaşırdı! Tribünler Arda Güler diye inledi

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'nin performansları tartışılmaya devam ediyor. Konyaspor maçına ilk 11'de başlayan Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci adeta yokları oynarken Fenerbahçeli taraftarlar iki futbolcuyu da protesto etti. Öte yandan Arda Güler bu maçta da yedek soyundu. Tribünlerin Arda Güler ısrarı üzerine genç futbolcu 76. dakikada oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil ve Galatasaray'ın elinden kaptığı İrfan Can Kahveci, gösterdikleri performansla tepki çekmeye devam ediyor. Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci, Konyaspor maçında da sahada görünmezken Sarı-Lacivertli taraftarlar iki futbolcuyu uzun süre protesto etti ve Arda Güler tezahüratları yaptı.

MESUT ÖZİL VE İRFAN CAN KAHVECİ'YE TEPKİ, ARDA GÜLER'E TEZAHÜRAT

Bunun üzerine İsmai Kartal ikinci yarının hemen başında Mesut Özil'i oyundan çıkarıp Pelkas'ı sahaya sürdü. İkinci yarıda dakikalar ilerledikçe İrfan Can Kahveci'ye gösterilen tepkinin dozu arttı. Tribünlerin uzun süre Arda Güler tezahüratı yapması üzerine İsmail Kartal, genç futbolcuyu saha kenarına çağırdı. Mücadelenin 76.dakikasında Arda Güler, İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna dahil oldu. İrfan Can Kahveci'nin oyundan alınırken de ıslıklandığı gözlemlendi.

ARDA GÜLER YİNE DÖKTÜRDÜ

Arda Güler oyuna girdikten sonra etkili bir performans sergilerken Fenerbahçe 1-0 geri düştüğü maçta 66'da Kim Min-Jae ve 88'de Pelkas'ın attığı golle kritik maçı 2-1 kazandı ve lig ikinciliği için önemli bir virajı döndü.

2. Skandal! Stat ayaklanınca hakem VAR'a gitti ve... İşte o anlar

2. Arda Turan vakası! Yenilgi sonrası o da Fatih Terim paylaşımı yaptı: Olay var!

Ve Çağdaş Atan harekâtı başladı! 'Bu kez aynı hatayı yapmayın'

Yunus Akgün 'o takımlarda oynamam' dedi, Elvir Baljic'i hatırlattı! Yine gündem oldu

Cengiz Ünder ve Bartuğ Elmaz sonrası Marsilya'ya 3. Türk! Kerem Aktürkoğlu değilmiş: Transfer rekoru

'Anlaşma sağlanmış, hayırlı olsun' Sinan Engin aylardır beklenen transferi açıkladı