Mesut Özil konuştu Arda Güler utancından hiçbir şey diyemedi! İşte viral olan o video...

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, takımın wonderkid'i Arda Güler'i kanatları altına aldı. Alanyaspor zaferi sonrası takımın dönüş yolculuğunda Arda Güler'i değerlendiren Mesut Özil'in “Süper gol, süper asist. World Class (Birinci sınıf) kalite. Dünya starı olacak kardeşim” sözlerini sarf ettiği video anında viral oldu. Dakikalar içinde binlerce kez izlenen görüntüler sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasına girdi.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u 5-2 mağlup ettiği deplasmanın dönüşünde takım uçağında Mesut Özil'in Arda Güler için söylediği sözler gündeme oturdu. Mesut Özil'in Arda Güler'i övdüğü video sosyal medyada viral oldu.

MESUT ÖZİL'DEN ARDA GÜLER'E: WORLD CLASS KALİTE

Alanyaspor deplasmanı sonrası takım uçağına binen Arda Güler, kendisine performansını soran FB TV muhabirine "Mesut ağabey değerlendirsin" cevabını verdi. Bunun üzerine konuşan Mesut Özil, Arda Güler için "Süper gol, süper asist. World Class (Birinci sınıf) kalite. Dünya starı olacak kardeşim" cevabını verdi.

Mesut Özil'in methiyeleri karşısında Arda Güler'in utandığı gözlemlendi. Söz konusu video bir anda viral oldu. Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından etkileşim yağmuruna tutulan video, en çok paylaşılan postlar arasına girdi.

MESUT ÖZİL, ARDA GÜLER'LE ÖZEL İLGİLENİYOR

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'in Arda Güler'e özel ilgi gösterdiği ve antrenmanlar da dahil birçok konuda genç yıldız adayına yardımcı olduğu belirtiliyor.

Eyvah! 2. Merih Demiral vakası: Taraftarların göz bebeğiydi

Buraya kadarmış! Emre Belözoğlu 3 ay önce dediğini yaptı