Mesut Özil'in tercihi şaşırttı! Kimse bunu beklemiyordu

Mesut Özil'den sosyal medya aracılığıyla sürpriz bir paylaşım geldi. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı, yaptığı paylaşım ile İngiltere Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası favori takımlarını açıkladı. Yıldız futbolcunun Dünya Kupası için favori gördüğü takım dikkatleri çekti.

Uzun yıllar İngiltere'de Arsenal formasını terleten Mesut Özil, paylaşımında Premier Lig'de bu sezon Manchester City'nin şampiyonluğa ulaşacağı tahminini belirtirkten, Şampiyonlar Ligi'nde de Alman teknik direktör Jürgen Klopp yönetimindeki bir başka İngiliz kulübü Liverpool'u favori gördüğünü ifade etti.

MESUT ÖZİL'İN FAVORİSİ İNGİLTERE

Almanya Milli Takımı ile 92 maça çıkan ve Dünya Kupası şampiyonluğuna ulaşan Mesut Özil'in 2022'de Katar'da düzenlenecek olan turnuvada İngiltere Milli Takımı'nı favori göstermesi futbol severler arasında büyük şaşkınlık yarattı.

MESUT ÖZİL BU SEZON 26 MAÇTA FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Mesut Özil, bu sezon çubuklu formayla 26 maçta şans buldu. 33 yaşındaki yıldız oyuncu rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Mesut Özil gollerinin yanında da 2 asist yaptı.