Mesut Özil geleceği ile ilgili konuştu! ''Bali'de oynarım''

Mesut Özil, Endonezya basınına konuştu, gelecek planlarını anlattı: ''Şu anda Fenerbahçe ile sözleşmem var ve orada mutluyum. Ama geleceğin ne getireceğini kim bilebilir. Eğer Endonezya'da oynama durumum olursa Bali'de oynamak isterim. Manzarası ve havası güzel.'' Endonezya'da İstiklal Camii'ni ziyaret etmeyi çok istediğini de vurgulayan Mesut Özil'in bugün ülkenin Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile birlikte Cuma namazına gitmesi planlanıyor.

AKŞAM

Endonezya'ya 4 günlük bir ziyarette bulunan ve burada toplam tutarı 100 milyon doları bulan çeşitli sponsorluk anlaşmalarına imza atan Mesut Özil, futbolla ilgili gelecekteki planlarını da anlattı. Menajeri Erkut Söğüt'ün, "Fenerbahçe'de gelecek sezon şans bulacağına inanıyorum." açıklamasını destekleyen ifadeler kullanan Mesut Özil, "Şu anda Fenerbahçe ile bir sözleşmem var ve kontratıma bağlıyım. Fenerbahçe'de çok mutluyum. Ama geleceğin ne getireceğini kimse bilemez." dedi. Bir gün Endonezya'da futbol oynamak durumunda kalması halinde hangi takımı tercih edeceği de sorulan tecrübeli futbolcu, "Cevap çok kolay. Bali United'da oynamak isterim. Çünkü Bali'nin havası ve manzarası güzel". yanıtını verdi.

YARIN GÖNLÜ REAL MADRID'DEN YANA

Sponsorluk anlaşması yaptığı şirketin tesislerini gezen ve Endonezya yemeklerini tadan Mesut, sosyal medya paylaşımlarıyla da ülkenin tanıtımını yapmaya devam etti. Real Madrid ile Liverpool arasında yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde gönlünün Real'den yana olduğunu vurgulayan yıldız oyuncu, Endonezya futbolunun gelişmesi için de, "Gençlere ve altyapıya yatırım yapılması" tavsiyesinde bulundu. Mesut, "Her oyuncunun iyi ve kötü zamanları olur. En önemli şey, kendine güvenmek ve devam etmektir. Her oyunun tadını çıkartmaya ve çok çalışmaya devam edersen, başarırsın." dedi.

Endonezya'da İstiklal Camii'ni ziyaret etmeyi çok istediğini de vurgulayan Mesut Özil'in bugün ülkenin Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile birlikte Cuma namazına gitmesi planlanıyor.

"ÇOK SEVİNİRİZ"

Mesut Özil'in "Bali'de oynarım" mesajı, Bali United kulübünde yankı buldu. Takımın yıldızı Brwa Nouri, "Bizim takımda oynamak istediğini söylemesi bizi çok mutlu etti. Birlikte oynama imkanı olursa çok seviniriz" dedi.

"MUCİZE ÇOCUK"LA BULUŞTU

Mesut Özil, Endonezya ziyaretinde 2004'te Sumatra Adası'nın batı kıyısında meydana gelen depremde kaybolan ve 21 gün sonra bulunan mucize çocuk Martunis ile de buluştu. Kurtulduğunda 7 yaşında olan ve üzerinde Ronaldo formasıyla bulunduğu için Portekizli ünlü yıldızın evlatlık edindiği Martunis, Sporting Lizbon'un altyapısına alınmıştı. Şimdi 21 yaşında olan Endonezyalı genç Mesut'la tanışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, bir süre sohbet etti. Endonezya Turizm ve Ekonomi Bakanı Sandiaga Salahuddin Uno da görüşmede hazır bulundu. Salahuddin Uno, Mesut Özil'in ülke tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını da belirtti.

"CESUR ADAM"

Jakarta Valisi Anies Baswedan Mesut Özil'i övdü. Gelora Bung Ana Stadı'nı gezen Mesut'a eşlik eden Vali, "Çocuk ve gençlerin oluşturduğu 47 kişilik bir koçluk kliniğini eğitmek üzere buraya geldi. Genç nesilleri yetiştirmek ve profesyonel oyuncuların yetişmesine katkı sağlamak umuduyla geldi. Mesut Özil dindar ve gerçekleri ortaya çıkartan cesur birisi." şeklinde konuştu.

"HAYAL KIRIKLIĞI"

Özil, eski kulübü Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'ne katılamadığının hatırlatılması üzerine, "Arsenal'i izlemiyorum. Çünkü Fenerbahçe'ye odaklanıyorum. Ancak 5. sırada ligi bitirmek hayal kırıklığı yaratıyor." dedi.