Mesut Özil emeklilik kararı aldı

Fenerbahçe'de de forma giyen yıldız futbolcu Mesut Özil emeklilik kararı aldı. Başakşehir forması giyen Mesut Özil, futbolu bıraktığını duyurdu.

Mesut Özil aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu. Deneyimli futbolcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Derinlemesine düşündükten sonra profesyonel futbolu bıraktığımı duyuruyorum.

Neredeyse 17 yıldır profesyonel bir futbolcu olma ayrıcalığına sahibim ve bu fırsat için inanılmaz müteşekkirim. Ancak son aylarda bazı sakatlıklar da yaşadıktan sonra futbolun büyük sahnesinden ayrılma zamanının geldiği giderek daha net hale geldi.

Unutulmaz anlar ve duygularla dolu harika bir yolculuktu. Kulüplerime; Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal FC, Fenerbahçe, Başakşehir ile beni destekleyen teknik direktörlere ve ayrıca takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

Özel teşekkür aile üyelerime ve en yakın arkadaşlarıma gitmelidir. İlk günden itibaren yolculuğumun bir parçası oldular. İyi ve kötü zamanlarımda bana çok fazla sevgi ve destek verdiler.

Koşullar ne olursa olsun, hangi kulübü temsil ediyor olursam olayım bana çok sevgi gösteren tüm hayranlarıma teşekkür ederim.

Şimdi güzel eşim Amine ve iki güzel kızım Eda ve Ela ile önümde olan her şeyi dört gözle bekliyorum ama benden haber alacağınızdan emin olabilirsiniz."