Mesut Özil bombayı patlattı! Transfer ve Joachim Löw...

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Eintracht Frankfurt maçı öncesi Alman basınına açıklamalar yaptı. Mesut Özil, Fenerbahçe'ye gelmeden önce ABD'den teklif aldığını doğrularken ‘Fenerbahçe devreye girince gerisi önemli değildi' ifadelerini kullandı. Öte yandan Mesut Özil, Joachim Löw'le ilgili de açıklamalar yaptı.

ÖZİL'DEN FLAŞ İTİRAF

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, Eintracht Frankfurt maçı öncesi Alman basınına konuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle Joachim Löw ile buluşamayacağını belirten Mesut Özil, Fenerbahçe'ye gelmeden önce ABD'den transfer teklifleri aldığını da itiraf etti.

"KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE JOACHIM LÖW İLE BULUŞMAYACAĞIZ"

Almanya Milli Futbol Takımı'ndan eski teknik direktörü Joachim Löw ile buluşup buluşmayacakları sorulan Mesut Özil, "Koronavirüs salgını nedeniyle Frankfurt'ta buluşamayacağız ancak Löw İstanbul'u iyi biliyor. Onu Fenerbahçe'nin bir iç saha maçına bekliyorum. Daha önce de davet ettim. Koronavirüs nedeniyle ailemle de buluşamayacağım ama statta olacaklar" ifadelerini kullandı.

MESUT ÖZİL: ABD'DEN TEKLİF ALDIM

Öte yandan Fenerbahçe'ye imza atmadan önce ABD'den de teklifler aldığını belirten Mesut Özil, "Fenerbahçe her zaman benim favori kulübümdü. Yılbaşında ABD'den de teklif aldım. Başka teklifler de oldu ancak Fenerbahçe denkleme girdikten sonra gerisi önemli değildi" şeklinde konuştu.